A început campania de dezinfecție și la cele 380 de scari de bloc din Municipiul Campina

31 Mar 2020 17:38
Comunicat de presa Primaria Campina:
Așa cum în urmă cu o zi, aduceam la cunoștința cetățenilor municipiului Câmpina faptul că în vederea aplicării art. 6 din Ordonanța Militara nr.4/ 29.03.2020, Primaria municipiului Câmpina a luat măsura dezinfectării casei scărilor și lifturilor blocurilor de locuințe la un interval de două săptămâni, prin intermediul operatorului de salubritate SC. Floricon Salub SRL;
​Astăzi, 31 martie 2020 anunțăm începerea campaniei de dezinfecție la scările de bloc din strada N.Bălcescu ce au fost continuate cu cele din B-dul Carol I (până în zona Bisericii "Adormirea Maicii Domnului") cu substanțe biocide recomandate de Ministerul Sănătății, pulverizate cu atomizoare.
​Atașăm prezentului comunicat și lista inventarierii blocurilor de locuințe împărțite pe cvartale, așa cum este regăsită și în comanda către operatorul de salubritate.
​Amintim totodată faptul că igienizarea și dezinfecția platformelor de gunoi se va face săptămânal, de asemenea cu substanțe biocide corespunzătoare. ​

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677