A început campania de dezinfecție și la cele 380 de scari de bloc din Municipiul Campina

31 Mar 2020 17:38
Comunicat de presa Primaria Campina:
Aşa cum în urmă cu o zi, aduceam la cunoştinţa cetăţenilor municipiului Câmpina faptul că în vederea aplicării art. 6 din Ordonanţa Militara nr.4/ 29.03.2020, Primaria municipiului Câmpina a luat măsura dezinfectării casei scărilor şi lifturilor blocurilor de locuinţe la un interval de două săptămâni, prin intermediul operatorului de salubritate SC. Floricon Salub SRL;
​Astăzi, 31 martie 2020 anunţăm începerea campaniei de dezinfecţie la scările de bloc din strada N.Bălcescu ce au fost continuate cu cele din B-dul Carol I (până în zona Bisericii “Adormirea Maicii Domnului”) cu substanţe biocide recomandate de Ministerul Sănătăţii, pulverizate cu atomizoare.
​Ataşăm prezentului comunicat şi lista inventarierii blocurilor de locuinţe împărţite pe cvartale, aşa cum este regăsită şi în comanda către operatorul de salubritate.
​Amintim totodată faptul că igienizarea şi dezinfecţia platformelor de gunoi se va face săptămânal, de asemenea cu substanţe biocide corespunzătoare. ​

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunteti penibili cu recomandarile voastre de rute alternative, si mai dificile si mai periculoase decat ruta directa.Inca trebuie sa fim multumiti ca nu suntem trimisi sa facem ocolul prin Bulgaria, Serbia si apoi prin Timisoara. ca dupa 3-4 zile ajungeti insfarsit la destinatie.
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Curs valutar
EUR Euro 4.8721 -0.0014
USD Dolarul SUA 4.0434 -0.0441
GBP Lira sterlina 5.3981 -0.0490
CHF Francul elvetian 4.4931 -0.0150
XAU Gramul de aur 237.9394 0.2818