Campionatul de Raliuri de Regularitate pentru Vehicule Istorice, in Ploiesti

26 Apr 2018 11:48
 Campionatul de Raliuri de Regularitate pentru Vehicule Istorice, in Ploiesti
Primăria Municipiului Ploiești, în parteneriat cu Clubul Vehiculelor de Epocă, organizează, în perioada 27-28 aprilie 2018, etapa I din Campionatul de Raliuri de Regularitate pentru Vehicule Istorice - OLD CARS RALLY PRAHOVA 2018.

La raliu vor participa 40 de echipaje, care vor pilota autovehicule fabricate între anii 1938-1991. Startul va fi dat vineri, 27 aprilie 2018, la ora 11.00, din zona situată între Palatul Administrativ și latura sudică a Palatului Culturii, concurenții urmând a se reîntoarce în același loc, sâmbătă, 28 aprilie, la ora 16.00. Festivitatea de premiere va avea loc în aceeași zi, la ora 19.00.

Competiția OLD CARS RALLY – PRAHOVA 2018, desfășurată conform normelor internaționale, este un eveniment sportiv de tip raliu de regularitate. Acest gen de evenimente se desfășoară în etape, pe baza timpilor și a vitezei medii impuse. Traseul este pe drumuri publice si participanții sunt obligați să respecte cadrul rutier în vigoare. Viteza medie pe etapa este specificata în Road book (maxim 50 km/h). În această competiție sunt admise automobile istorice (peste 30 de ani de la fabricația automobilului respectiv) cu certificare de vehicule istorice.

Echipajele vor fi formate din pilot și copilot. Dacă în automobil un echipaj dorește să primească și alte persoane, în limita locurilor din cartea de identitate a vehiculului, acest lucru se poate face cu aprobarea strictă a directorului de concurs, cu respectarea regulilor de siguranță rutieră și achitarea cheltuielilor suplimentare generate de persoanele în plus. Clasificarea echipajelor se va face în baza timpilor și penalizărilor înregistrate.

Pentru întocmirea clasamentului la fiecare categorie trebuie să existe un minim de 3 automobile participante. Câștigătorii sunt cei care reușesc cel mai apropiat timp de cel ideal (conform road book) certificat în Fișa de Arbitraj și care au cele mai puține penalizări. Departajarea concurenților cu același timp și aceleași puncte de penalizare, se va face ținând cont de vechimea mașinii (prioritate având mașina cu anul de fabricație cel mai mic).

Clubul Vehiculelor de Epocă are o tradiție de peste 20 de ani în domeniu, acesta fiind prezent la manifestările de profil pe care municipalitatea ploieșteană le-a organizat de-a lungul timpului.
sursa Primaria Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0014
USD Dolarul SUA 4.1145 -0.0040
GBP Lira sterlina 5.3849 -0.0068
CHF Francul elvetian 4.5485 0.0089
XAU Gramul de aur 252.5738 -1.3923