Campionatul de Raliuri de Regularitate pentru Vehicule Istorice, in Ploiesti

26 Apr 2018 11:48
 Campionatul de Raliuri de Regularitate pentru Vehicule Istorice, in Ploiesti
Primăria Municipiului Ploiești, în parteneriat cu Clubul Vehiculelor de Epocă, organizează, în perioada 27-28 aprilie 2018, etapa I din Campionatul de Raliuri de Regularitate pentru Vehicule Istorice - OLD CARS RALLY PRAHOVA 2018.

La raliu vor participa 40 de echipaje, care vor pilota autovehicule fabricate între anii 1938-1991. Startul va fi dat vineri, 27 aprilie 2018, la ora 11.00, din zona situată între Palatul Administrativ și latura sudică a Palatului Culturii, concurenții urmând a se reîntoarce în același loc, sâmbătă, 28 aprilie, la ora 16.00. Festivitatea de premiere va avea loc în aceeași zi, la ora 19.00.

Competiția OLD CARS RALLY – PRAHOVA 2018, desfășurată conform normelor internaționale, este un eveniment sportiv de tip raliu de regularitate. Acest gen de evenimente se desfășoară în etape, pe baza timpilor și a vitezei medii impuse. Traseul este pe drumuri publice si participanții sunt obligați să respecte cadrul rutier în vigoare. Viteza medie pe etapa este specificata în Road book (maxim 50 km/h). În această competiție sunt admise automobile istorice (peste 30 de ani de la fabricația automobilului respectiv) cu certificare de vehicule istorice.

Echipajele vor fi formate din pilot și copilot. Dacă în automobil un echipaj dorește să primească și alte persoane, în limita locurilor din cartea de identitate a vehiculului, acest lucru se poate face cu aprobarea strictă a directorului de concurs, cu respectarea regulilor de siguranță rutieră și achitarea cheltuielilor suplimentare generate de persoanele în plus. Clasificarea echipajelor se va face în baza timpilor și penalizărilor înregistrate.

Pentru întocmirea clasamentului la fiecare categorie trebuie să existe un minim de 3 automobile participante. Câștigătorii sunt cei care reușesc cel mai apropiat timp de cel ideal (conform road book) certificat în Fișa de Arbitraj și care au cele mai puține penalizări. Departajarea concurenților cu același timp și aceleași puncte de penalizare, se va face ținând cont de vechimea mașinii (prioritate având mașina cu anul de fabricație cel mai mic).

Clubul Vehiculelor de Epocă are o tradiție de peste 20 de ani în domeniu, acesta fiind prezent la manifestările de profil pe care municipalitatea ploieșteană le-a organizat de-a lungul timpului.
sursa Primaria Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
REGRETE ETERNE DL PROFEOSR GABOR SORIN
La munca cand naiba va duceti ?? Ca doar pe dn1 stati non stop Poluati zona rau ..cica covid
De ce nu mai functioneaza telecabina Busteni-Babele pentru publicul larg? 1) Pe data de 31 decembrie 2020 la ora 8:45 telecabina nu functiona si soferii de trasee cu masini 4X4 mi-au comunicat ca nu circula din cauza vantului. Am urcat pe Jepii Mici si am ajuns pana pe creasta. In jurul pranzului o telecabina a urcat sus la Babele. Pe creasta adia vantul din cand in cand...nu batea tare. Deci a fost un pretext "motivul" de vant puternic, avand in vedere ca am testat singura si o telecabina a urcat. 2) Pe 31 seara si pe data de 1 ianuarie toats ziua am sunat de mai multe ori la numerele de telefon afisate (atat cel de fix unde nu raspundea nimeni, cat si cel de mobil care era inchis). 3) Pe 2 ianuarie la 15:35 o telecabina cu cateva persoane (printre care si un copil cu geaca roz si caciula alba) a urcat pana la Babele. Telecabina teoretic iar nu circula din cauza vantului. In dimineata zilei de 2 ianuarie o prietena de-a mea incercat sa vorbeasca cu 2 persoane de la telecabina, li s-a adresat, dar persoanele respective au intors capul...si la telefon in continuare nu raspundea nimeni. De ce nu mai circula telecabina pentru publicul larg si nici nu raspunde nimeni la telefon sau fata in fata cand ii intrebi? Mentionez ca am poze si filmulete.
Lacrimi,lacrimi ! Odihna vesnica ! Respect pentru tot ! Un DOMN,un OM, un PROFESIONIST cu o modestie si o blandete cum rar mai intalnesti !! Drum lin catre stele DOMNULE DOCTOR !!
SARBATORI FERICITE ! DORESC SA PARTICIP CA ASISTENT MEDICAL SI SA SUSTIN SISTEMUL MEDICAL IN EFORTUL DEPUS PENTRU SANATATEA POPULATIEI
Curs valutar
EUR Euro 4.8737 0.0009
USD Dolarul SUA 4.0172 0.0114
GBP Lira sterlina 5.4853 0.0155
CHF Francul elvetian 4.5274 0.0174
XAU Gramul de aur 239.4568 2.5767