Campionatul Național de Super Slalom debutează la Ploiești/Accesul publicului nu este permis

23 Jun 2020 10:26
 Campionatul Național de Super Slalom debutează la Ploiești/Accesul publicului nu este permis
Organizat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS), Campionatul Național de Super Slalom 2020 își începe calendarul competițional la Ploiești, sâmbătă și duminică, în Parcul Municipal Vest.
Această competiție, denumită "Trofeul Ploiești", este organizată de GT Auto Club Sportiv București și va reuni la start peste 50 de piloți de toate vârstele, care își vor etala îndemânarea contracronometru pe traseul de concurs.
Publicul nu va putea asista.
*În urma normelor în vigoare impuse de către autorități, privind prevenirea răspândirii COVID " 19, accesul publicului la eveniment nu va fi permis, dar chiar și în aceste condiții președintele GT Auto Club Sportiv, Teodor Gheorghe, se așteaptă ca sportivii să fie foarte motivați*, au transmis organizatorii printr-un comunicat de presă.
"Din cauza situației existente, piloții nu vor avea parte de susținerea publicului. Ne bucurăm, totuși, că începem campionatul într-un oraș ca Ploieștiul, unde am găsit imediat susținerea autorităților pentru ca această etapă să se desfășoare în Parcul Municipal Vest", a declarat organizatorul Teodor Gheorghe.
Prima etapă a Campionatului Național de Super Slalom este practic un campionat de îndemânare.
Sâmbătă, cei peste 50 de piloți înscriși la această etapă vor avea antrenamentele libere, în intervalul orar 14.00-20.00, în timp ce duminică, începând cu ora 10.30 se va desfășura antrenamentul cronometrat, urmat de cele două manșe de concurs, în timp ce festivitatea de premiere este programată în jurul orei 17.30.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677