Cercetat penal pentru că a furat medicamente, scutece și laptele praf al unui copil

19 Feb 2019 02:30
  Cercetat penal pentru că a furat medicamente, scutece și laptele praf al unui copil
Ieri, în jurul orei 15, polițiști din cadrul Postului de Poliție Comunal Poienarii Burchii au fost sesizat de un bărbat din localitate cu privire la faptul că s-a prezentat la primăria din localitate pentru a-și achita taxele, și-a lăsat bicicleta în locul special amenajat, iar de pe portbagajul acesteia i-a fost sustrasă o plasă în care avea medicamente, scutece și lapte praf pentru copilul său.
Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în urma verificărilor efectuate au identificat persoana bănuită de comiterea faptei – un localnic de 36 de ani. Asupra acestuia au fost găsite bunurile sustrase, care au fost restituite proprietarului.
În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Foto cu caracter ilustrativ

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Vedem spectacolele in desfasurare, pentru ca locuim intr-o zona apropiata aerodromului, respectiv Malul Rosu. Cum putem afla dijn timp? Vrem sa venim cu nepotii.
Aceste entităţi malefice, întrupate în corpuri umanoide, sunt situate pe cea mai de jos treapta a evoluţiei, nu se deosebesc cu nimic de o bacterie dăunătoare care trebuie stârpită. Datorită acestor fiinţe lipsite de compasiune, omenirea este departe de a evolua spiritual, din contra, ne scufundam din nou in evul mediu. Le doresc sa fie rasplatiţi de soarta, cu aceeasi moneda.
Buna seara,apa nu este potabilă...unde naiba este in parametrii ca la noi nu...e la fel de mizerabilă,de murdară....cum poate sa zică că e bună cand e maro?
Ma Jolie! Locul ideal din Ploiești unde dacă faci o scurta vizita, nu poți sa nu_l recomanzi!! Locul de unde nu poți ieși fără ceva special, un mic aranjament, o amintire dulce și nu numai!! Felicitări Laurei Banica și tot respectul!! A construit un loc original, superb încărcat cu o energie pozitiva, "" Flori și zâmbete"!!
Felicitări dle primar pt noile proiecte Mulțumim pt tot cea ce faceti pt orasul sinaia
Curs valutar
EUR Euro 4.7401 0.0018
USD Dolarul SUA 4.1850 -0.0166
GBP Lira sterlina 5.4095 0.0263
CHF Francul elvetian 4.1713 -0.0021
XAU Gramul de aur 178.1720 0.2612