Lacul Bisericii din Câmpina a fost populat cu sute de kilograme de pește/ Inițiativa a aparținut Primăriei Câmpina și AGVPS

08 May 2021 22:31
Sâmbătă, aproximativ 500 kg de pește din speciile cteno și fitofag, hipă și novac, și care ajută la curățarea apei, au fost aduse în lacul Bisericii din Câmpina. Inițiativa a aparținut Primăriei Câmpina și Asociației Generală a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi, asociație care are în administrare luciul lacului.
La acțiunea de astăzi a fost prezent și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, iar reprezentanții AGVPS au mulțumit Primăriei pentru sprijin și au transmis membrilor asociației și tuturor pescarilor că, după încetarea perioadei de prohibiție, se vor introduce o serie de restricții privind pescuitul pe Lacul Bisericii, tocmai pentru a se menține pe o durată cât mai mare populația de pește care va determina curățirea naturală a lacului, anunță câmpinatv.ro.
Mai mult, se vor schimba unele reglementări privind pescuitul recreativ de aici, iar AGVPS și Poliția Locală Câmpina vor intensifica acțiunile de control pentru respectarea reglementărilor care vor fi impuse.
foto campinatv.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677