Traficul feroviar intre Predeal - Timișu de Sus, închis temporar

11 Sep 2018 09:28
 Traficul feroviar intre Predeal - Timișu de Sus, închis temporar
Compania Națională de Căi Ferate "CFR" SA informează că angajatii CFR intervin, in aceasta diminata, pentru finalizarea lucrărilor de reparații la linia de contact pe intervalul de stații Predeal - Timișu de Sus, zonă afectată în a doua parte a zilei de luni, 10 septembrie 2018, de prăbușirea arborilor de pe versanți, care au rupt firul de contact și cablul purtător pe întreaga distanță.
"Trenurile de călători care asigură legătura pe relația București - Brașov staționează în gările Timișu de Sus și Brașov în intervalul orar necesar finalizării lucrărilor de intervenție în zona Predeal " Timișu de Sus, care s-au desfășurat și în cursul nopții. Această măsură este necesară pentru a permite accesul a 3 drezine pantograf care acționează pentru restabilirea continuității firului de contact, a cablului purtător și efectuarea reglajelor la catenară pe întreaga distanță afectată de căderile de copaci, astfel încât traficul feroviar să se reia în condiții normale, cu tracțiune electrică", anunta CFR.
La această oră, trenurile de călători IR 1644, R 3002, IR 1742, IR 1528 și R 3004 staționează în gările Timișu de sus și Brașov, urmând a fi reînscrise în circulație după finalizarea intervențiilor și redeschiderea liniei în condiții normale de trafic.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677