Update: Verificarile s-au incheiat si nu s-a gasit nimic - Amenintare cu bomba la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti si Kaufland Nord. Supermarketul a fost evacuat - VIDEO

13 Nov 2018 20:40
Potrivit Politiei Prahova, s-a primit in urma cu putin timp un apel la 112 de la un barbat care a sesizat un atac cu bomba la un supermarket din zona de nord a Ploiestiului si la Spitalul Judetean de Urgeanta Ploiesti. Este vorba despre Kaufland Nord de unde au fost evacuate 150 persoane, iar la spital inca nu s-a procedat la evacuare considerandu-se o gluma intrucat barbatul care a facut anuntul nu mai raspunde la telefon.
Vom reveni!

Update: Potrivit ISU Prahova, o autospeciala de accidente colective și calamități de deplasează la spitalul județean împreuna cu grupa operativa. Iar autospeciala pirotehnică se deplasează la Kaufland Nord.

UPDATE 2: Conform politistilor, in cauza a fost intocmit dosar penal conform Legii 535/2004 privind prevenirea si combaterea terorismului.

UPADATE 3 : Au fost evacuati si apartinatorii pacinentilor de la spital.

UPDATE 4: Pompierii militari de la ISU PRAHOVA au început montarea corturilor in parcarea Spitalului Judetean in eventualitatea in care se impune evacuarea pacienților

UODATE 4: Autoritatile locale si judetene se afka in acest moment la spital. Intre timp politia efectueaza verificari in paralel la ambele locatii pentru a stabili daca exista sau nu vreun dispozitiv explozibil sau nu. In acelasi timp se efectueaza cercetari pentru depistarea apelantului.

UPDATE 5: IJP: Verificarea celor 2 locatii se face cu caine detectare dispozitive explozive, in exteriorul cladirii si cu dispozitive tehnice speciale, in interiorul cladirii.

UPDATE 6: La Kaufland s-a încheiat activitatea de verificare, fara a fi depistate dispozitive explozive.

UPDATE 7: La ora 23.30, potrivit politiei, s-a încheiat activitatea de verificare si la Spitalul Judetean, fara a fi depistate dispozitive explozive.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677