VIDEO: O ploiesteanca incearca sa dea de cel care i-a furat portofelul plin cu bani! Acesta se pare ca a fost surprins si de camerele de supraveghere!

28 Nov 2020 14:23
 VIDEO: O ploiesteanca incearca sa dea de cel care i-a furat portofelul plin cu bani! Acesta se pare ca a fost surprins si de camerele de supraveghere!
O ploiesteanca face apel la cei care ne urmaresc pentru a-l recunoaste pe barbatul banuit ca i-a furat portofelul pierdut pe strada. Incidentul a avut loc ieri pe strada Malu Rosu din Ploiesti. Pe camerele de supraveghere din zona se vede cum un barbat ia ceva de jos si pleaca.

"Buna seara, am pierdut azi de dimineața protofelul, pe strada Malu Rosu la ora 9:23, iar pe camerele de vedere se vede clar cum șoferul mașinii din imagine (oprește pe mijlocul străzii) și îl însușește!Va rog sa ma ajutați sa-l găsesc pe "șoferul"care conduce aceasta mașina, am depus declarație la poliție! Multumesc!", este mesajul femeii pagubite postat pe retelele de socializare.

Femeia sustine ca avea in portofel suma de 800 de lei, carduri, dar si acte printre care permisul, buletinul, cardul de sănătate. Aceasta a depus o plangere si la politie.


UPDATE: Femeia pagubita sustine ca in masina respectiva se aflau trei barbati care au fost identificati.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677