1 august, Ziua Națională a Salvatorului Montan. Mesajul lui Raed Arafat

01 Aug 2020 10:56
1 august, Ziua Națională a Salvatorului Montan. Mesajul lui Raed Arafat
Ziua Națională a Salvatorului Montan se sarbatoreste pe 1 august. Cu aceasta ocazie, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat, a transmis urmatorul mesaj:
“Astăzi, de Ziua Națională a Salvatorului Montan, doresc să urez La mulți ani și să le mulțumesc tuturor colegilor din cadrul Salvamont, care prin curaj și dăruire reușesc să fie alături de noi și implicit de celelalte structuri de intervenție în situații de urgență cu scopul precis de a ajuta și a acorda o nouă șansă la viață acelora care întâmpină diverse situații iminente pe cărările munților.

De la an la an, serviciul Salvamont progresează iar acest lucru se vede mai ales prin seriile de pregătire ale salvatorilor montani, cursuri de acordare a primului ajutor, exerciții naționale și internaționale de intervenție în cazul diferitelor situații de urgență. Dat fiind acest progres vizibil, în ultimii ani îi vedem deja intervenind la diferite misiuni complexe de căutare-salvare în zone periculoase, extrem de accidentate venind astfel în sprijinul nostru ori de câte ori este necesar.

Pentru creșterea operativității, calității şi siguranţei intervențiilor montane, Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă a oferit și oferă în continuare prin Inspectoratul General de Aviație, un sprijin consistent pregătirii Serviciilor Publice Salvamont pentru intervenţiile la accidentele montane cu suport aerian. Exemplele stau prin zecile de vieți salvate cu ajutorul elicopterului dotat cu troliu și a oamenilor devotați din cadrul acestui sistem de urgență.

Toți acești oameni care formează o echipă sunt rezultatul unui sistem integrat de urgență care funcționează și care este gândit permanent să îmbunătățească asistența medicală de urgență și de pre-spital dedicată gestionării situațiilor de urgență zilnice și riscurilor excepționale, pentru a răspunde provocărilor în materie de protecție civilă și sănătate publică în România.
La mulți ani, dragi colegi!”

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Nu e mare deranj ca, o dată pe zi, să vină cu o cisternă şi să spele. Prezenţa porumbeilor, în afară de faptul că este o imagine încântătoare, este şi un semn că oraşul este încă sănătos, cu toată poluarea care îl opresează. Nu condamnaţi porumbeii, ci nepăsarea!
Dar apa calda in scoala cand o sa asigurati? Sc. Emil Palade din vest nu are apa calda, nici la scoala nici la gradinita.
Acesta este tatal meu !💞🤗*
Ăsta e tatăl meu🤗❤️
Curs valutar
EUR Euro 4.8582 0.0000
USD Dolarul SUA 4.0972 0.0000
GBP Lira sterlina 5.3220 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5132 0.0000
XAU Gramul de aur 257.4245 0.0000