10.000 de spectatori sunt așteptați în tribune. Măsuri de ordine la meciul F.C. Petrolul Ploiești - A.S. Dentaș Tărtășești

23 Jun 2017 17:06
10.000 de spectatori sunt așteptați în tribune.  Măsuri de ordine la meciul F.C. Petrolul Ploiești - A.S. Dentaș Tărtășești
Inspectoratul de Jandarmi Județean Prahova, în cooperare cu Inspectoratul Județean de Poliție Prahova, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova și Poliția Locală Ploiești, va asigura ordinea publică în zona imediată și în cea apropiată arenei sportive, precum și menținerea ordinii publice pe traseele de afluire/defluire ale suporterilor, sâmbătă, 24.06, în zona stadionului "Ilie Oană" din municipiul Ploiești, la meciul de fotbal dintre echipele F.C. Petrolul Ploiești și A.S. Dentaș Tărtășești, meci de baraj pentru promovarea în liga a 3 - a, cu începere de la ora 19:45. Meciul este considerat a fi unul cu grad de risc mediu.
Se estimează că partida de fotbal ar putea fi urmărită în tribune de aproximativ 10.000 de spectatori.
Pentru a fi evitate busculadele la porțile de intrare, spectatorii sunt rugați să se prezinte în timp util la arenă, în vederea fluidizării accesului, permis de la ora 18.15.
Accesul în stadion se va face numai în baza documentelor de acces valabil emise, conform politicii organizatorului, folosindu-se, în acest sens, sistemul de turnichete.
Este interzisă pătrunderea pe stadion cu obiecte interzise prevăzute de legislație.
Pentru a evita ambuteiajele în trafic și disconfortul creeat prin aceasta, Jandarmeria recomandă să se folosească mijloacele de transport în comun, până în apropierea blocajelor ce vor fi instituite în zona adiacentă stadionului.
Începând cu ora 18.00, traficul auto va fi restricționat pe străzile Stadionului, Vlahuță și Mihai Bravu.

foto: http://www.rfi.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677