11 permise retinute si zeci de amenzi date soferilor si pietonilor, in doar doua ore, la Ploiesti - FOTO

17 Jan 2018 18:01
Politistii prahoveni au desfasurat, astazi, o actiune pentru depistarea soferilor care nu le acorda prioritate pietonilor, dar si pentru sanctionarea pietonilor care nu respecta regulile de rutiere. Astfel, 16 agenti angrenati in filtre, in mai multe locuri din municipiu, au facut verificari in zona unor treceri de pietoni. Acțiunea a avut loc în intervalul 14.30 - 16.30, in urma careia au fost aplicate 64 de sancțiuni, in valoare totala de 14.790 de lei, 11 permise au fost reținute. Dintre acestea 10 sancțiuni s-au dat pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor (cu tot atâtea permise reținute), iar 25 sancțiuni pentru traversare neregulamentară, restul pentru lipsa centurii de siguranta, utilizarea telefonului fara dispozitiv handsfree, depășire neregulamentara (o singura sancțiune, cu reținerea permisului).

Sursa foto: IJP Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunteti penibili cu recomandarile voastre de rute alternative, si mai dificile si mai periculoase decat ruta directa.Inca trebuie sa fim multumiti ca nu suntem trimisi sa facem ocolul prin Bulgaria, Serbia si apoi prin Timisoara. ca dupa 3-4 zile ajungeti insfarsit la destinatie.
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Curs valutar
EUR Euro 4.8736 0.0015
USD Dolarul SUA 4.0226 -0.0208
GBP Lira sterlina 5.3968 -0.0013
CHF Francul elvetian 4.5028 0.0097
XAU Gramul de aur 237.9570 0.0176