11 permise retinute si zeci de amenzi date soferilor si pietonilor, in doar doua ore, la Ploiesti - FOTO

17 Jan 2018 18:01
Politistii prahoveni au desfasurat, astazi, o actiune pentru depistarea soferilor care nu le acorda prioritate pietonilor, dar si pentru sanctionarea pietonilor care nu respecta regulile de rutiere. Astfel, 16 agenti angrenati in filtre, in mai multe locuri din municipiu, au facut verificari in zona unor treceri de pietoni. Acțiunea a avut loc în intervalul 14.30 - 16.30, in urma careia au fost aplicate 64 de sancțiuni, in valoare totala de 14.790 de lei, 11 permise au fost reținute. Dintre acestea 10 sancțiuni s-au dat pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor (cu tot atâtea permise reținute), iar 25 sancțiuni pentru traversare neregulamentară, restul pentru lipsa centurii de siguranta, utilizarea telefonului fara dispozitiv handsfree, depășire neregulamentara (o singura sancțiune, cu reținerea permisului).

Sursa foto: IJP Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Domnilor si Doamnelor Senatori si Deputati va rog sa nu votati certificatul verde. Cercetati mai multe surse, si convingetiva ca nu vaccinarea este rezolvarea imunizarii contra acestui virus Covid-19. Raspundeti la urmatoareale intrebarii: De ce tarile care sau vaccinat in proportie de 80 % pina la 100% au foarte multe cazuri de imboplbaviri cu Covid? S-a eradicat gripa din lume cu vaccinurile? Credeti ca nepoti si copii dumneavoastra sau dumneavoastra insiva veti scapa de certificatul verde cind nu veti mai avea aceste functii. Uitativa in historie si vedeti ca nici un tradator nu fost lasat in viata cind nu a mai fost de folos. Ma rog la bunul Dumnezeu sa va dea gindul cel bun si sa nu votati certificatul verde si sa renuntati la vaccinarea obigatorie! Cu stima, Jan Enuta
Nu mai pot cu milițienii. Prindeți bă hoții și criminalii nu moșii și babele cu masca sub nas.
multumim frumos ! sper , cat traiesc, sa le pot plati munca. foarte frumos, multumesc si in numele celor ce nu pot scrie !!!
Fiți buni români și nu votați pașaportul Verde noi suntem alături de dumneavoastră fiți și dumneavoastră alaturi de noi
Foarte bine Doamne ajută Poate o să reușiți și cu gazele bine ar fi
Curs valutar
EUR Euro 4.9490 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.3853 -0.0016
GBP Lira sterlina 5.8544 0.0137
CHF Francul elvetian 4.7366 -0.0032
XAU Gramul de aur 253.3079 -1.8167