12 permise de conducere, reținute într-o singură zi, în Prahova

21 Oct 2018 05:23
12 permise de conducere, reținute într-o singură zi, în Prahova
O acțiune de amploare ale polițiștilor rutieri a avut loc pe arterele din județ.

 Polițiști ai Biroului Drumuri Naționale și Europene au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente și pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor.
Au fost aplicate 134 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 39.585 lei, iar ca măsuri complementare au fost reținute cinci permise de conducere.

 Totodată, polițiști ai Biroului Rutier Câmpina au executat o acțiune similară, în localitățile Șotrile și Valea Doftanei, ocazie cu au controlat 60 de autovehicule (37 testări cu aparatul etilotest) și au aplicat 18 sancțiuni contravenționale, în valoare de 5.220 lei. Ca măsuri complementare, a fost reținut un permis și au fost retrase două certificate de înmatriculare auto.

 Între orele 9 și 11, polițiști din cadrul Secției Rurale nr. 9 Puchenii Mari au desfășurat o acțiune rutieră pe raza de competență, ocazie cu care au controlat 34 de autovehicule (șapte testări cu aparatul etilotest) și au aplicat 12 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.460 lei.

 Polițiști din cadrul Polițiilor Plopeni și Slănic au acționat, pe raza orașului Plopeni, pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, cu precădere pentru identificarea conducătorilor care încalcă regimul legal de viteză.
În cadrul acțiunii, au fost verificate 22 de autovehicule și au fost aplicate opt sancțiuni contravenționale, în valoare de 6.670 lei. A fost reținut un permis de conducere.

Sursa foto cu caracter ilustrativ: http://www.wall-street.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Frumos imi place tot ce se face pentru oras.
Sunt multi care nu fac stop-ul aici...din stop il face cedeaza...e trist ce vad mai mereu...odata ce e un semn trebuie respectat atat pt tine cat si pt ceilanti.
APA NOVA ,sa faca bine ca sa deschida si vana de la CRANGUL LUI BOD care se afla linga podul de pe CENTURA DE VEST Ploiesti si anume cea care merge la statia de langa PODUL INALT VEST ,sau cea de la intersectia Soseaua Vestului -Republici unde sunt vanele principale de legatura ,ca eu cand iam intrebat daca pica CRANGUL LUI BOD au zis ca deschide vanele de la INEL TREI BRAZI ptr alimentarea VESTULUI
Mafia lucreaza
cu banii aștia imi cumpar un cal
Curs valutar
EUR Euro 4.6669 0.0011
USD Dolarul SUA 4.0761 0.0268
GBP Lira sterlina 5.3090 -0.0012
CHF Francul elvetian 4.0936 0.0167
XAU Gramul de aur 160.9953 1.6866