12 permise de conducere, reținute într-o singură zi, în Prahova

20 Jul 2017 17:16
12 permise de conducere, reținute într-o singură zi, în Prahova
O acțiune de amploare ale polițiștilor rutieri a avut loc pe arterele din județ.

 Polițiști ai Biroului Drumuri Naționale și Europene au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente și pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor.
Au fost aplicate 134 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 39.585 lei, iar ca măsuri complementare au fost reținute cinci permise de conducere.

 Totodată, polițiști ai Biroului Rutier Câmpina au executat o acțiune similară, în localitățile Șotrile și Valea Doftanei, ocazie cu au controlat 60 de autovehicule (37 testări cu aparatul etilotest) și au aplicat 18 sancțiuni contravenționale, în valoare de 5.220 lei. Ca măsuri complementare, a fost reținut un permis și au fost retrase două certificate de înmatriculare auto.

 Între orele 9 și 11, polițiști din cadrul Secției Rurale nr. 9 Puchenii Mari au desfășurat o acțiune rutieră pe raza de competență, ocazie cu care au controlat 34 de autovehicule (șapte testări cu aparatul etilotest) și au aplicat 12 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.460 lei.

 Polițiști din cadrul Polițiilor Plopeni și Slănic au acționat, pe raza orașului Plopeni, pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, cu precădere pentru identificarea conducătorilor care încalcă regimul legal de viteză.
În cadrul acțiunii, au fost verificate 22 de autovehicule și au fost aplicate opt sancțiuni contravenționale, în valoare de 6.670 lei. A fost reținut un permis de conducere.

Sursa foto cu caracter ilustrativ: http://www.wall-street.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0005
USD Dolarul SUA 4.1525 0.0261
GBP Lira sterlina 5.3881 0.0139
CHF Francul elvetian 4.5548 0.0172
XAU Gramul de aur 253.0990 1.0791