12 permise de conducere, reținute într-o singură zi, în Prahova

16 Aug 2018 20:26
12 permise de conducere, reținute într-o singură zi, în Prahova
O acțiune de amploare ale polițiștilor rutieri a avut loc pe arterele din județ.

 Polițiști ai Biroului Drumuri Naționale și Europene au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente și pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor.
Au fost aplicate 134 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 39.585 lei, iar ca măsuri complementare au fost reținute cinci permise de conducere.

 Totodată, polițiști ai Biroului Rutier Câmpina au executat o acțiune similară, în localitățile Șotrile și Valea Doftanei, ocazie cu au controlat 60 de autovehicule (37 testări cu aparatul etilotest) și au aplicat 18 sancțiuni contravenționale, în valoare de 5.220 lei. Ca măsuri complementare, a fost reținut un permis și au fost retrase două certificate de înmatriculare auto.

 Între orele 9 și 11, polițiști din cadrul Secției Rurale nr. 9 Puchenii Mari au desfășurat o acțiune rutieră pe raza de competență, ocazie cu care au controlat 34 de autovehicule (șapte testări cu aparatul etilotest) și au aplicat 12 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.460 lei.

 Polițiști din cadrul Polițiilor Plopeni și Slănic au acționat, pe raza orașului Plopeni, pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, cu precădere pentru identificarea conducătorilor care încalcă regimul legal de viteză.
În cadrul acțiunii, au fost verificate 22 de autovehicule și au fost aplicate opt sancțiuni contravenționale, în valoare de 6.670 lei. A fost reținut un permis de conducere.

Sursa foto cu caracter ilustrativ: http://www.wall-street.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Aveti si medic ptr consult si recomandari de tratament ?
iata ce se intampla la rafinaria ASTRA, caz penal! sefii dau indicatii pretioase sa se incendieze batalurile de carburanti ce filtre antipoluare, ce grija pentru cei care inhaleaza fumul, ce protectie a naturii! pe acestia ii apara gratiela cu oug=ul dat luna asta, impotriva initiativei civice!!! În clip se vede cine a provocat incendiul, cu intenție, folosind arzătorul și cu extintorul lângă ei.
La majoritatea muzeelor din Europa este permisă fotografierea fără flach și fără taxa corespunzătoare. Muzeul Județean de Istorie Prahova, în toate secțiile sale din județ, practică niște prețuri exorbitante pentru fotografiere. Prin asta mai mult pierde. Pierde o oportunitate de reclamă. La secția din Valea, Muzeul ”Crama 1777”, un muzeu de excepție, ar merge un ”cetățean turmentat” în curte, fie el și din paie. Sau un fond sonor cu Maria Tănase, cu vinul ghiurghiuliu....numai să nu pună taxă și pe audio !
Bună seara, când se publica posturile vacante și calendarul de concurs? Mulțumesc.
Buna seara.m ar interesa un tort in forma de cifre pentru data de 3 august(pret,livrare la domiciliu,etc)
Curs valutar
EUR Euro 4.6282 -0.0328
USD Dolarul SUA 3.9551 -0.0492
GBP Lira sterlina 5.2026 -0.0635
CHF Francul elvetian 3.9909 -0.0415
XAU Gramul de aur 156.6016 -4.1587