14000 de turisti au petrecut Ziua Romaniei in statiunile prahovene

02 Dec 2019 16:20
14000 de turisti au petrecut Ziua Romaniei in statiunile prahovene
Comunicat de presa Asociatia de Promovarea Turismului: În acest sfârșit de săptămână în care s-au sărbatorit Sf. Andrei și Ziua Națională turiștii au ales Prahova ca destinație de week-end. Destinațiile din Prahova i-au așteptat pe turiști cu petreceri, defilări și mâncare tradițională, dar și evenimente în premieră.

Azuga a fost la superlativ din punct de vedere al numărului de turiști și de evenimente. Vizitatorii au ocupat toate locurile de cazare disponibile și au avut de ales între un eveniment de muzică electronică desfășurat de vineri până luni, un eveniment live de jazz sus pe munte, altul tot live de pop, dance, rock&roll, rock sau country într-un pub din stațiune și parada tradițională de 1 Decembrie cu depuneri de coroane, defilare militară și prezentare de tehnica militară.

Stațiunea Bușteni i-a așteptat pe turiști cu depuneri de coroane, defilare militară, prezentare de tehnica militară și zăpadă, stațiunea fiind ocupată într-un grad de 90%.

Sinaia a fost ocupată în proporție de 96%, iar turiștii s-au bucurat de un concurs de robo-maraton, cântece românești, teatru și paradă militară și retragere cu torțe tradiționale pe 1 decembrie.

Cele două municipii ale județului, Câmpina și Ploiești, au intrat în atmosfera lunii decembrie cu aprinderea luminițelor de sărbători, ateliere ale lui Moș Crăciun și colinde, dar au sărbătorit și Ziua Națională cu paradă militară și retragere cu torțe tradițională, iar peste 80% din capacitatea de cazare din Câmpina a fost ocupată cu această ocazie.

Evenimentele continuă pentru turiștii care vor să viziteze Prahova săptămâna aceasta cu lansări de târguri de Crăciun la Sinaia sau Ploiești pe 5 decembrie.
Sursa foto: captura video facebook Primaria Sinaia

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
O RUSINE ACEST pitigoi
Dece depuneri de coroane la catedrala sf ioan si nu la statuia lui Mihai Viteazul ce treaba are biserica cu 1decembrie?faceti o mare greseala
Cine este
Am trecut pe acolo la ora 16. Era foarte mare aglomerație. Eu voiam să merg către Câmpina. Ca sa evit aglomeratia,a trebuit să fac dreapta spre Baicoi,să întorc la prima intersecție. Am auzit prin stația de emisie receptie ca trebuie sa treaca o delegație dinspre Sinaia către Ploiești si sunt echipaje la fiecare intersecție cu DN1.Am intors la prima intersecție cu Baicoi,spunandu-i agentului de poliție ca ma îndrept către Câmpina si ca la intersecția cu Floresti o sa se întâmple un accident,fiind mare aglomerație,daca polițiștii de acolo nu o sa dirijeze circulatia. Foarte liniștit,mi-a spus sa întorc direct prin spatele lui. Mi-am continuat drumul către Campina,incetinind in dreptul agenților de poliție la intersecția cu Floresti,spunându-le să dirijeze circulatia in loc sa stea cu mâinile în șolduri. După aproximativ 3 ore m-am intors către Filipestii de Padure,unde circulatia era blocată din cauza unui accident grav. De ce in loc sa prevină,poliția pe care noi o plătim,trebuie să constate? Este normal ca atatia oameni nevinovati sa aiba de suferit din cauza unor incompetenți?
Buna ziua as dori un tort cu cifra 30. Imi puteti spune un pret? Multumesc
Curs valutar
EUR Euro 4.7794 0.0007
USD Dolarul SUA 4.3124 -0.0025
GBP Lira sterlina 5.6715 -0.0137
CHF Francul elvetian 4.3785 0.0014
XAU Gramul de aur 203.4229 0.2195