14000 de turisti au petrecut Ziua Romaniei in statiunile prahovene

02 Dec 2019 16:20
14000 de turisti au petrecut Ziua Romaniei in statiunile prahovene
Comunicat de presa Asociatia de Promovarea Turismului: În acest sfârșit de săptămână în care s-au sărbatorit Sf. Andrei și Ziua Națională turiștii au ales Prahova ca destinație de week-end. Destinațiile din Prahova i-au așteptat pe turiști cu petreceri, defilări și mâncare tradițională, dar și evenimente în premieră.

Azuga a fost la superlativ din punct de vedere al numărului de turiști și de evenimente. Vizitatorii au ocupat toate locurile de cazare disponibile și au avut de ales între un eveniment de muzică electronică desfășurat de vineri până luni, un eveniment live de jazz sus pe munte, altul tot live de pop, dance, rock&roll, rock sau country într-un pub din stațiune și parada tradițională de 1 Decembrie cu depuneri de coroane, defilare militară și prezentare de tehnica militară.

Stațiunea Bușteni i-a așteptat pe turiști cu depuneri de coroane, defilare militară, prezentare de tehnica militară și zăpadă, stațiunea fiind ocupată într-un grad de 90%.

Sinaia a fost ocupată în proporție de 96%, iar turiștii s-au bucurat de un concurs de robo-maraton, cântece românești, teatru și paradă militară și retragere cu torțe tradiționale pe 1 decembrie.

Cele două municipii ale județului, Câmpina și Ploiești, au intrat în atmosfera lunii decembrie cu aprinderea luminițelor de sărbători, ateliere ale lui Moș Crăciun și colinde, dar au sărbătorit și Ziua Națională cu paradă militară și retragere cu torțe tradițională, iar peste 80% din capacitatea de cazare din Câmpina a fost ocupată cu această ocazie.

Evenimentele continuă pentru turiștii care vor să viziteze Prahova săptămâna aceasta cu lansări de târguri de Crăciun la Sinaia sau Ploiești pe 5 decembrie.
Sursa foto: captura video facebook Primaria Sinaia

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Felicitari !
Separatoarele cred ca sunt sfinte. Astăzi de dimineata ma îndreptam către Ploiești și un batranel cu Cielo a făcut același lucru...a întors pe liniile dublu continuu. Eu merg destul de des către Ploiești ,este imposibil ca de la Albaștri pana la Chitorani sa nu vad cel puțin doi INCONȘTIENȚI
Nu se află pe teren niciun echipaj de poliție, a fost chemat de unul dintre localnici,
Asa lege proasta ca la noi nu se mai gaseste findca eu ca frate acelei fete am vazut cum acel puști ia păcălit 2 zile si el era pitit chiar lângă casa....având complice chiar pe tatăl lui,,,pentru asa infracțiune merita exact cum.a murit si ea
Curs valutar
EUR Euro 4.8393 0.0006
USD Dolarul SUA 4.2695 -0.0508
GBP Lira sterlina 5.3923 -0.0171
CHF Francul elvetian 4.4587 -0.0418
XAU Gramul de aur 234.5040 -2.6342