155 kg de pește confiscat de polițiștii din Tomșani

19 Feb 2019 16:46
155 kg de pește confiscat de polițiștii din Tomșani
Polițiștii din Tomșani, în timp ce patrulau pe raza satului Loloiasca, au observat un autovehicul staționat, cu portbagajul deschis. In portbagaj se aflau lăzi încărcate cu pește. iar soferul vindea peste unei femei din localitate, insa fără a deține documente de proveniență pentru acesta. In totall, oamenii legii au descoperit 155 kg. de peste.
La fața locului s-au deplasat un reprezentant din cadrul D.S.V.S.A. Prahova care a ridicat întreaga cantitate de pește în vederea neutralizării de către o unitate specializată. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deţinere, transport sau comercializare fără documente legale a peştelui şi altor vieţuitoare acvatice obţinute din pescuit.
foto cu caracter ilustrativ: Ziua de Constanta

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Vedem spectacolele in desfasurare, pentru ca locuim intr-o zona apropiata aerodromului, respectiv Malul Rosu. Cum putem afla dijn timp? Vrem sa venim cu nepotii.
Aceste entităţi malefice, întrupate în corpuri umanoide, sunt situate pe cea mai de jos treapta a evoluţiei, nu se deosebesc cu nimic de o bacterie dăunătoare care trebuie stârpită. Datorită acestor fiinţe lipsite de compasiune, omenirea este departe de a evolua spiritual, din contra, ne scufundam din nou in evul mediu. Le doresc sa fie rasplatiţi de soarta, cu aceeasi moneda.
Buna seara,apa nu este potabilă...unde naiba este in parametrii ca la noi nu...e la fel de mizerabilă,de murdară....cum poate sa zică că e bună cand e maro?
Ma Jolie! Locul ideal din Ploiești unde dacă faci o scurta vizita, nu poți sa nu_l recomanzi!! Locul de unde nu poți ieși fără ceva special, un mic aranjament, o amintire dulce și nu numai!! Felicitări Laurei Banica și tot respectul!! A construit un loc original, superb încărcat cu o energie pozitiva, "" Flori și zâmbete"!!
Felicitări dle primar pt noile proiecte Mulțumim pt tot cea ce faceti pt orasul sinaia
Curs valutar
EUR Euro 4.7480 0.0079
USD Dolarul SUA 4.1981 0.0131
GBP Lira sterlina 5.4269 0.0174
CHF Francul elvetian 4.1805 0.0092
XAU Gramul de aur 179.3925 1.2205