160 de ani de la înfiinţarea, lângă Ploieşti, a primei rafinării din lume au fost marcați astăzi la ,,Aspen Energy Summit” (VIDEO/FOTO)

27 Sep 2017 17:21

Centrul de afaceri Lumina Verde (din cadrul Parcului Industrial Ploieşti) a găzduit astăzi evenimentul ,,Aspen Energy Summit”, ce a avut ca temă aniversară: ,,160 de ani de la înfiinţarea în Ploieşti a primei rafinării moderne din lume”. Evenimentul s-a înscris în seria de manifestări dedicate proiectului ,, Prahova Capitală Mondială a Petrolului – 2017 ”.

Printre cei prezenți la eveniment s-au numărat Mircea Geoană – Presedinte, Institutul Aspen România, Gratiela Gavrilescu – Viceprim-ministru, Ministru pentru Mediu, România, Adrian Candu - Preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Toma Petcu – Ministru pentru Energie, Guvernul României, Bogdan Toader – Preşedinte, Consiliul Judeţean Prahova, Adrian Florin Dobre – Primar, Municipiul Ploieşti, Teodor Melescanu – Ministrul Afacerilor Externe, Guvernul Romaniei, dar și invitați străini. Vorbim despre Maroš Šefčovič - Vice-Presedinte Comisia Europeana, responsabil cu Uniunea Energetica și Hans Klemm – Ambasadorul SUA in România.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8743 -0.0004
USD Dolarul SUA 4.1768 0.0180
GBP Lira sterlina 5.4111 0.0095
CHF Francul elvetian 4.5595 -0.0046
XAU Gramul de aur 251.6793 0.4237