1.737 de elevi ai școlilor MAI încep luni cursurile/ În premieră, la specializarea pompieri au fost admise fete

03 Feb 2020 07:40
1.737 de elevi ai școlilor MAI încep luni cursurile/ În premieră, la specializarea  pompieri au fost admise fete
Comunicat de presa MAI: Concursul de admitere în cele șase instituții de învățământ de nivel postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne s-a desfășurat în două etape: etapa probelor eliminatorii, respectiv contravizita medicală şi evaluarea performanței fizice, și etapa de evaluare a cunoştinţelor, ce a constat într-un test grilă cu subiecte de limba română și o limbă străină la alegere (engleză sau franceză). În total, au fost 9.300 de candidați înscriși. Ultima probă a concursului de admitere s-a susținut pe data de 19 ianuarie a.c.
În cadrul Școlilor de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina și „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca - specializarea ordine și siguranță publică vor fi pregătiți 927 de elevi: 693 băieți și 234 fete.
În premieră, la Şcoala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă "Pavel Zăgănescu" Boldești, pentru specializarea pompieri, au avut ocazia să concureze și fete. Astfel, toate probele de concurs au fost trecute cu brio de 5 fete și 295 de băieți.
Pentru cele 150 de locuri scoase la concurs de Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră „Avram Iancu” Oradea, au fost declarați admiși 127 de băieți și 23 fete.
De asemenea, 327 de băieți și 33 de fete încep de mâine cursurile la cele două Școli Militare de Subofițeri de Jandarmi ”Grigore Alexandru Ghica” – Drăgășani și ”Petru Rareș” – Fălticeni.

Sursa foto: facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
As dori sa știu dacă aceasta lege, respectiv 209/14.03.20 este valabila și dacă se întra în vacanta de paste... 06_20 04 20?
Domnule Director al DSP PRAHOVA VA ROG SA IMPUNETI SI SA CERETI MASURI MAI BUNE ( DURE) PTR CETATENII ROMANI VENITI ACASA SI CARE SUNT IN CARANTINA LA DOMICILIU. 1) Trebuiesc instintate primariile si organele de politie de pe raa localitatilor unde acestia locuiesc 2)Intrebati in ce spatii se autoizoleaza si cu ce membrii ai familiei unde vin sa locuiasca vor sta 3) In momentul in care vin in locuinta respectiva si intra in contact cu ceilalti membri ai familiei,obligatoriu si acestia trebuiesc sa intre in autoizolare. 4) Daca membrii ai familiei care ii primesc in domiciliul lor lucreaza ,trebuiesc intrebati unde lucreaza si luat legatura cu angajatorul lor care va fi anuntat ca acestia au rude care sunt in autoizolare la domiciliu si sa nu fie primiti la munca 5) Acestia( inclusiv gazdele-rudele)trebuiesc informate cu privire la respectarea carantinei ,autoizolarii si cu masurile care se iau in conditiile in care acestia nu respecta legea ( amenzile si inchisoarea) ptr a nu spune ca nu au stiut. Este imperios impunerea acestor reguli ptr a se putea stopa raspandirea acestui virus si a nu ajunge in situatia Italiei. Multumesc anticipat ptr aplecarea dvs catre aceasta rugaminte a mea.
Cum sa nu intri in panica cand te duci la magazine si nu mai găsești o pâine, mălai sau macar drojdie si faina sa faci o pâine.... pai normal ca intri in panica cand vezi refturile goale
Nu doresc sa mai treca cineva prin cosmaru de inundatii,Doamne Ajuta
ERA BINE DE SPUS, SCRIS, CA ACESTI ARBORI MELIFERI EVODIA HUPEHENSIS PROVIN (TRANSPORTATI PE CONT PROPRIU), DIN BANAT DE ING.ZOOT. ISTRATIE.D. DUMITRU. DEOARECE UN ,,OM" AL ROMAPISULUI CONSIDERA CA MULTIPLICAREA, PLANTAREA ACESTOR ARBORI REPREZINTA ,,INFRACTIUNE'" CUVINTE SPUSE IN PUBLIC DE FATA CU PRESEDINTELE ASOCIATIEI APICOLE PRAHOVENE - MOISE, ETC., AS RUGA UN PUNCT DE VEDERE, SA DAI CEZARULUI CE E AL CEZARULUI.
Curs valutar
EUR Euro 4.8288 0.0042
USD Dolarul SUA 4.4163 0.0030
GBP Lira sterlina 5.4966 0.0417
CHF Francul elvetian 4.5682 0.0036
XAU Gramul de aur 225.8515 -0.4651