20 de medalii, dintre care 10 de aur, obținute de înotătorii de la CSM Ploiești

28 Oct 2019 16:27
20 de medalii, dintre care 10 de aur, obținute de înotătorii de la CSM Ploiești
Înotătorii de la CSM Ploieşti au participat, sâmbătă şi duminică, la cea de-a 3-a ediţie a Cupei „Andrei Nicolescu”, competiţie găzduită de Bazinul Dinamo şi la startul căreia s-au aflat peste 450 de sportivi de la 35 de cluburi din România, Bulgaria şi Republica Moldova.

Antrenorii Tamara Costache şi Ciprian Toma au înscris 11 sportivi în această competiţie, bilanţul realizat fiind foarte bun: 20 de medalii, dintre care 10 de aur, 5 de argint şi 5 de bronz, plus două cupe destinate celor mai bune performanţe la categoria „băieţi, 9 ani” – Luca Marinescu, respectiv „fete, 12 ani” – Aida Stancu. La rândul lui, Fabian Păun a ocupat locul al 3-lea la „băieţi, 10 ani”.

Iată care au fost performanţele sportivilor de la CSM Ploieşti:

Medalii de aur – Aida Stancu (3), Luca Marinescu (3), Fabian Păun (2), Briana Păun şi Cristina Ţolea;

Medalii de argint – Aida Stancu, Luca Marinescu, Patrick Iacob, Erika Forţu şi Sara Profiran;

Medalii de bronz – Briana Păun (2), Patrick Iacob (2) şi Victor Ana.
CSM Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
As dori sa știu dacă aceasta lege, respectiv 209/14.03.20 este valabila și dacă se întra în vacanta de paste... 06_20 04 20?
Domnule Director al DSP PRAHOVA VA ROG SA IMPUNETI SI SA CERETI MASURI MAI BUNE ( DURE) PTR CETATENII ROMANI VENITI ACASA SI CARE SUNT IN CARANTINA LA DOMICILIU. 1) Trebuiesc instintate primariile si organele de politie de pe raa localitatilor unde acestia locuiesc 2)Intrebati in ce spatii se autoizoleaza si cu ce membrii ai familiei unde vin sa locuiasca vor sta 3) In momentul in care vin in locuinta respectiva si intra in contact cu ceilalti membri ai familiei,obligatoriu si acestia trebuiesc sa intre in autoizolare. 4) Daca membrii ai familiei care ii primesc in domiciliul lor lucreaza ,trebuiesc intrebati unde lucreaza si luat legatura cu angajatorul lor care va fi anuntat ca acestia au rude care sunt in autoizolare la domiciliu si sa nu fie primiti la munca 5) Acestia( inclusiv gazdele-rudele)trebuiesc informate cu privire la respectarea carantinei ,autoizolarii si cu masurile care se iau in conditiile in care acestia nu respecta legea ( amenzile si inchisoarea) ptr a nu spune ca nu au stiut. Este imperios impunerea acestor reguli ptr a se putea stopa raspandirea acestui virus si a nu ajunge in situatia Italiei. Multumesc anticipat ptr aplecarea dvs catre aceasta rugaminte a mea.
Cum sa nu intri in panica cand te duci la magazine si nu mai găsești o pâine, mălai sau macar drojdie si faina sa faci o pâine.... pai normal ca intri in panica cand vezi refturile goale
Nu doresc sa mai treca cineva prin cosmaru de inundatii,Doamne Ajuta
ERA BINE DE SPUS, SCRIS, CA ACESTI ARBORI MELIFERI EVODIA HUPEHENSIS PROVIN (TRANSPORTATI PE CONT PROPRIU), DIN BANAT DE ING.ZOOT. ISTRATIE.D. DUMITRU. DEOARECE UN ,,OM" AL ROMAPISULUI CONSIDERA CA MULTIPLICAREA, PLANTAREA ACESTOR ARBORI REPREZINTA ,,INFRACTIUNE'" CUVINTE SPUSE IN PUBLIC DE FATA CU PRESEDINTELE ASOCIATIEI APICOLE PRAHOVENE - MOISE, ETC., AS RUGA UN PUNCT DE VEDERE, SA DAI CEZARULUI CE E AL CEZARULUI.
Curs valutar
EUR Euro 4.8332 -0.0013
USD Dolarul SUA 4.3890 -0.0253
GBP Lira sterlina 5.3759 0.1027
CHF Francul elvetian 4.5616 0.0162
XAU Gramul de aur 228.9056 -0.3826