216 de amenzi date de Poliția Locală în doar 3 zile

11 Aug 2017 11:43
216 de amenzi date de Poliția Locală în doar 3 zile
Poliția Locală Ploiești a desfășurat, în perioada 7 – 10 august 2017, o serie de acțiuni pentru asigurarea unui climat de ordine și liniște publică pe raza municipiului. În urma activităților de patrulare, polițiștii locali au aplicat 216 sancțiuni contravenționale, valoarea totală a amenzilor fiind de 50.550 lei.
Ca urmare a activităților desfășurate, faptele contravenționale astfel sancționate au constat în tulburarea liniștii și ordinii publice, consum de alcool în locuri publice neautorizate, aruncarea cojilor de semințe pe domeniul public, fumatul în spațiile publice interzise prin lege, scăldatul în fântânile arteziene ori lacurile amenajate pe spațiile verzi, abandonul deșeurilor menajere în alte locuri decât cele special amenajate, circulația cu atelaje hipo pe alte trasee decât cele stabilite de Consiliul Local Ploiești, precum și deținerea de acte de identitate expirate. Permanent, s-a acţionat și în zonele frecventate de cerşetori şi parbrizari, în intersecţiile şi sensurile giratorii aflate pe axa nord-sud a municipiului.
De asemenea, poliţiştii locali cu atribuţii pe linie rutieră au efectuat controale specifice pentru o bună conduită a conducătorilor de autovehicule pe raza localității, asigurând totodata și fluidizarea traficului rutier. Asfel, au fost identificați și sancționați conducătorii auto care nu au respectat prevederile art. 111 și 142 din O.U.G. nr. 195/2002 referitoare la circulația pe drumurile publice, ce reglementează oprirea, staționarea interzisă, dar și accesul pe interzis.
Biroul Protecția Mediului a acționat în zona platformelor gospodărești pentru identificarea persoanelor care abandonează gunoiului menajer în afara containerelor de colectare sau depozitează deșeurile provenite din renovarea locuințelor pe domeniul public, fără a încheia contract cu operatorul de salubritate.
Polițiștii locali din cadrul Serviciului Control Comercial au verificat un număr de 23 agenți economici, în vederea obținerii avizului pentru stabilirea programului de funcționare.
Serviciul Disciplină în Construcții a efectuat controale cu privire la deținerea autorizațiilor și afișarea panoului de identificare în cazul lucrărilor de desființare a unor clădiri, dar și respectarea termenelor pentru înlocuirea conductelor de la rețelele edilitare.
Polițiștii locali cu atribuții în domeniul evidenței persoanelor au instruit reprezentanții asociațiilor de proprietari cu privire la actualizarea cărților de imobil și a documentelor de informare a locatarilor.

COMENTARII

64x64

CART PLOIESTI VEST {MITICA APOSTOL }

Numai TIRURILE parcate pe benzile de circulatie de la COCACOLA SI BERE ,nu le vede ca obstructioneza vizibilitatea in cele doua intersectii !

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunteti penibili cu recomandarile voastre de rute alternative, si mai dificile si mai periculoase decat ruta directa.Inca trebuie sa fim multumiti ca nu suntem trimisi sa facem ocolul prin Bulgaria, Serbia si apoi prin Timisoara. ca dupa 3-4 zile ajungeti insfarsit la destinatie.
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Curs valutar
EUR Euro 4.8736 0.0015
USD Dolarul SUA 4.0226 -0.0208
GBP Lira sterlina 5.3968 -0.0013
CHF Francul elvetian 4.5028 0.0097
XAU Gramul de aur 237.9570 0.0176