22 de ani de inchisoare. Sentinta definitiva in cazul crimei din Mihai Bravu, de acum un an

12 Mar 2018 12:08
22 de ani de inchisoare. Sentinta definitiva in cazul crimei din Mihai Bravu, de acum un an
" În baza art.38 şi art.39 alin.1 lit.b Cod penal, aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea de 20 de ani închisoare la care se adaugă o treime din cealaltă pedeapsă, inculpatul urmândă să execute pedeapsa finală de 22 de ani închisoare", este sentinta data de Curtea de Apel Ploiesti, in cazul oribilei crime petrecute in februarie 2017, in cartierul Mihai Bravu.
Totodata, instanta a mai decis sa schimbe încadrarea juridică a faptei săvârşite de inculpatul Rusu A, la data de 12.02.2017, persoană vătămată fiind Minu D., fiul victimei, din infracţiunea de lovire sau alte violenţe, în infracţiunea de tentativă de omor.
O femeie în vârstă de 36 de ani, din Ploiesti, a fost înjunghiată mortal, cu peste 30 de lovituri de cutit, in februarie 2017. Copilul acesteia a fost transportat la Spitalul de Pediatrie, ranit la umar, dupa ce ar fi incercat sa-si apere mama. Agresorul a fugit insa s-a predat, in cele din urma, Politiei.
foto: click.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8738 -0.0008
USD Dolarul SUA 4.1289 -0.0167
GBP Lira sterlina 5.3552 -0.0365
CHF Francul elvetian 4.5467 0.0003
XAU Gramul de aur 253.0441 -1.7365