25 de ani de la reinfiintarea Consiliului Judetean Prahova (FOTO)

19 Dec 2017 13:59
Ieri, la Sala Europa, a avut loc ședința aniversară a Consiliului Județean Prahova, eveniment care a marcat 25 de ani de la reînființarea instituției. Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader a făcut o trecere în revistă a momentelor importante din istoria administrației județene prahovene, mulțumind în mod deosebit președinților care au condus consiliul județean de-a lungul timpului, respectiv: Constantin Hartia, Florin Anghel, Mircea Cosma. Alături de aceștia au fost prezenți și foști consilieri județeni care și-au desfășurat activitatea în cadrul administrației județene. In semn de apreciere pentru implicare, devotament și profesionalism atât președinții, vicepreședinții și consilierii județeni actuali dar și cei care și-au încheiat mandatul au primit Diplomă Aniversară " 25 de ani de la reînființarea Consiliului Județean Prahova, plachete și medalii aniversare.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Felicitări, cu seriozitate și perseverență, mereu se va ridica valoarea liceului, a cadrelor didactice și a absolvenților lui !
Sunt una din multele chimiste care su avut o ca idol. I am fost vecina si prietena de peste 30 ani. Cu toate ca nu am fost eleva domniei sale ne a unit in aceasta prietrnie pasiunea pentru chimie. Un specialist in a preda chimia tinerlor intr un mod original care te făcea sa iubesti aceasta materie. Lucra pentru editarea manualelor cu pasiune si dedicare cum nu am intalnit in lunga mea activitate de project manager in proiectarea instalatiilor din rafinarii. A fost un om de o moralitate desavarsita. profesorul Olga Petrescu = profesorul Nenitescu, pentru noi chimistii. Stimata Doamna si prietena Olga imi vei lipsi. Dumnezeu sa te aibă in paza. Sa ajungi cu liniste in lumea vesniciei.
Doamna profesoară Olga Petrescu a fost sufletui întâlnirii noastre de 45 de ani de la terminarea liceului.Imi exprim regretul pentru pierderea pe care am suferit-o noi toți elevii Colegiului Național I.L.Caragiale din Ploiesti Dumnezeu s-o odihnească în pace.
Curs valutar
EUR Euro 4.9268 0.0012
USD Dolarul SUA 4.0326 -0.0201
GBP Lira sterlina 5.7268 0.0133
CHF Francul elvetian 4.4926 -0.0059
XAU Gramul de aur 242.2201 1.3219