26 de cazuri noi de pestă porcină africană la mistreț și două focare la porcul domestic, in Prahova

07 Feb 2020 14:28
26 de cazuri noi de pestă porcină africană la mistreț și două focare la porcul domestic, in Prahova
Comunicat de presa Prefectura Prahova: Domnul prefect Cristian Ionescu a convocat astăzi, 7.02.2020, în ședință extraordinară, Centrul local pentru combaterea bolilor Prahova, după ce atât DSVSA Prahova, cât și IDSA București au confirmat existența pe teritoriul județului a încă 26 de cazuri de pestă porcină africană la mistreț și două focare la porcul domestic.

Cazurile noi au fost confirmate după cum urmează:

-15 cazuri de PPA la mistreți găsiți morți pe fondul de vânătoare 42 Malu Roșu
-2 cazuri de PPA la mistreți găsiți morți pe fondul de vânătoare 40 Iordăcheanu
-4 cazuri de PPA la mistreți găsiți morți pe FV 38 Bratia
-3 cazuri de PPA la mistreți găsiți morți pe FV 21 Șețu
-2 cazuri de PPA la mistreți găsiți morți pe FV 11 Gherghița

Cele două focare din gospodării au fost confirmate în Boldești Scăieni și Vărbilău.

Instiuțiile responsabile au luat toate măsurile care se impun în astfel de cazuri.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Nu e mare deranj ca, o dată pe zi, să vină cu o cisternă şi să spele. Prezenţa porumbeilor, în afară de faptul că este o imagine încântătoare, este şi un semn că oraşul este încă sănătos, cu toată poluarea care îl opresează. Nu condamnaţi porumbeii, ci nepăsarea!
Dar apa calda in scoala cand o sa asigurati? Sc. Emil Palade din vest nu are apa calda, nici la scoala nici la gradinita.
Acesta este tatal meu !💞🤗*
Ăsta e tatăl meu🤗❤️
Curs valutar
EUR Euro 4.8582 0.0000
USD Dolarul SUA 4.0972 0.0000
GBP Lira sterlina 5.3220 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5132 0.0000
XAU Gramul de aur 257.4245 0.0000