27 de primării au informat Prefectura cu privire la producerea unor pagube generate de alunecări de teren și inundații

29 Mar 2018 20:54
27 de primării au informat Prefectura cu privire la producerea unor pagube generate de alunecări de teren și inundații
Potrivit Prefecturii Prahova, în acest moment 27 de primării au informat Instituția Prefectului cu privire la producerea unor pagube generate de fenomene meteo periculoase (alunecări de teren și inundații).
În cazul a 21 dintre aceste localități, s-a întrunit o comisie locală pentru situații de urgență care a evaluat cele semnalate, pentru celelalte șase localități urmând să demareze această procedură.
La Prefectura, astazi, a avut loc o intalnire cu primarii din judet. Edililor li s-a explicat, încă o dată, procedura corectă în cazul situațiilor de urgență, mai ales în ceea ce privește notificarea pagubelor, cu atât mai mult cu cât în ultima perioadă de timp, ca urmare a fenomenelor meteo neobișnuite pentru luna martie, mai multe primării se confruntă cu alunecări de teren reactivate.
Reprezentatul Inspectoratului Județean în Construcții le-a atras atenția primarilor să acorde o atenție sporită în eliberarea de autorizații de construire sau extindere a unor imobile în zone de risc.
foto cu caracter ilustrativ

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
VA ROG SA IMI SPUNETI CAND SE DESCHIDE CENTRUL DE VACCINARE DE LA SCOALA GENERALA NR 28,SALA DE SPORT.
la multyi ani cu multa sananate.noi sucese, fericire si iubitre
Felicitari pentru organizarea si functionarea centrului de vaccinari din cadrul spitalului Boldescu, Ploiesti.M-am vaccinat pe data de 22.01.2021, orele 18.Totul s-a derulat la ora fixata, fara intarzieri,cu mult profesionalism si amabilitate[trei doamne asistente si dr. Luchian].Aproape ca nu-mi venea sa cred ca se poate si la noi asa!!
felicitari domnul primar si multa sanatate vati gandit foarte bine pentru batrani care sunt in varsta cu siguranta se va bucura da acesta ideie
Vreau sa ma vaccinez
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0002
USD Dolarul SUA 4.0195 0.0090
GBP Lira sterlina 5.4869 -0.0023
CHF Francul elvetian 4.5190 -0.0038
XAU Gramul de aur 239.1954 -0.8098