27 de primării au informat Prefectura cu privire la producerea unor pagube generate de alunecări de teren și inundații

29 Mar 2018 20:54
27 de primării au informat Prefectura cu privire la producerea unor pagube generate de alunecări de teren și inundații
Potrivit Prefecturii Prahova, în acest moment 27 de primării au informat Instituția Prefectului cu privire la producerea unor pagube generate de fenomene meteo periculoase (alunecări de teren și inundații).
În cazul a 21 dintre aceste localități, s-a întrunit o comisie locală pentru situații de urgență care a evaluat cele semnalate, pentru celelalte șase localități urmând să demareze această procedură.
La Prefectura, astazi, a avut loc o intalnire cu primarii din judet. Edililor li s-a explicat, încă o dată, procedura corectă în cazul situațiilor de urgență, mai ales în ceea ce privește notificarea pagubelor, cu atât mai mult cu cât în ultima perioadă de timp, ca urmare a fenomenelor meteo neobișnuite pentru luna martie, mai multe primării se confruntă cu alunecări de teren reactivate.
Reprezentatul Inspectoratului Județean în Construcții le-a atras atenția primarilor să acorde o atenție sporită în eliberarea de autorizații de construire sau extindere a unor imobile în zone de risc.
foto cu caracter ilustrativ

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8738 -0.0008
USD Dolarul SUA 4.1289 -0.0167
GBP Lira sterlina 5.3552 -0.0365
CHF Francul elvetian 4.5467 0.0003
XAU Gramul de aur 253.0441 -1.7365