30 de suporteri ploieșteni, duși la secția de poliție, în Pitești

17 Nov 2019 11:41
30 de suporteri ploieșteni, duși  la secția de poliție, în Pitești
Meciul care ar fi urmat să se dispute, sâmbătă seară, pe stadionul din Pitești, între FC Arges și FC Petrolul, a fost amânat pentru astăzi, după ce arena a fost învăluită de ceață.
Suporterii ploieșteni, veniți să susțină echipa favorită, au fost implicați într-un scandal în Pitești.
Potrivit IJP Arges, "politistii din cadrul Politiei Municipiului Pitesti, impreuna cu luptatori ai Serviciului pentru Actiuni Speciale Arges si jandarmi argeseni au luat masura conducerii la sediul politiei a unui grup de suporteri ai unei echipe de fotbal, ca urmare a faptului ca acestia s-au manifestat recalcitrant, in timp ce se aflau in zona unui local din municipiului Pitesti. Cei in cauza au fost condusi la sediul politiei in vederea stabilirii identitatii si luarii masurilor legale care se impun".
Se pare ca 30 de persoane au fost fuse la sectie.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8378 0.0059
USD Dolarul SUA 4.3085 0.0272
GBP Lira sterlina 5.3598 0.0020
CHF Francul elvetian 4.5522 0.0146
XAU Gramul de aur 245.7662 1.8727