30 de tineri din medii defavorizate social din orașele Ploiești și București, sprijiniți de Organizația Concordia printr-un proiect finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului

06 Sep 2017 12:12
30 de tineri din medii defavorizate social din orașele Ploiești și București, sprijiniți de Organizația Concordia printr-un proiect finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului
La începutul lunii august, Organizația Umanitară CONCORDIA a lansat proiectul „Tinerii și comunitatea”, destinat unui număr de 30 de tineri din medii defavorizate social din orașele București și Ploiești. Proiectul se va desfășura pe o perioadă de patru luni prin intermediul unei finanțări în valoare de 19.786 lei primită de la Ministerul Tineretului și Sportului.

Prin acest proiect, se urmărește creșterea șanselor de incluziune socială, educațională și profesională a tinerilor din medii defavorizate social.

„Tinerii și comunitatea“ își propune să-i responsabilizeze si să-i implice direct pe cei 30 de tineri cu vârste cuprinse între 16 și 35 de ani în planificarea și organizarea de activități artistice, precum și să informeze 80 de persoane cu privire la importanța implicării tinerilor si la rezultatele responsabilizării lor în organizarea activitatilor publice ale proiectului. De asemenea, proiectul mai vizează și creșterea încrederii și a motivației de integrare socială și ocupațională pentru beneficiarii direcți ai proiectului.

Organizația Umanitară CONCORDIA este o organizație independentă, neguvernamentală și nonprofit, activă la nivel internațional, care are ca misiune susținerea familiilor aflate în dificultate și (re)integrarea socială (familială, școlară, profesională) a copiilor, tinerilor și adulților, spre o viață autonomă și responsabilă.
Proiectele organizatiei se derulează în București, Ploiești și Ariceștii Rahtivani, Județul Prahova, și se adresează unui număr de peste 2.000 de copii, tineri și adulți doar în 2016.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Curs valutar
EUR Euro 4.8735 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.0875 -0.0047
GBP Lira sterlina 5.4471 -0.0150
CHF Francul elvetian 4.5081 0.0039
XAU Gramul de aur 237.6576 -1.0895