30 de tineri sprijiniți de CONCORDIA prin intremediul unei finanțări oferite de Consiliul Județean Prahova

07 Oct 2017 17:45
30 de tineri sprijiniți de CONCORDIA prin intremediul unei finanțări oferite de Consiliul Județean Prahova
Organizația Umanitară CONCORDIA a demarat proiectul „Tinerii pregătiți ca cetățeni activi și responsabili în comunitate“ pentru integrarea socială și dezvoltarea personală a tinerilor proveniți din grupuri vulnerabile din Prahova. Proiectul este sprijinit de Consiliului Județean Prahova pe o perioadă de 5 luni printr-o finanțare de 6.000 de Euro.


Proiectul se adresează unui număr de 30 de tineri din grupuri vulnerabile din Ploiești, cu vârste cuprinse între 14 și 23 de ani, lipsiți de sprijinul familiilor naturale, instituționalizați sau post-instituționalizați, cu abilități reduse de relaționare la nivelul comunității și cu alte grupuri de tineri și care se confruntă cu dificultăți legate de integrarea educațională, alegerea parcursului educațional și profesional.

Acest proiect vine în sprijinul tinerilor prin educație nonformală pentru integrare socială, seminarii de dezvoltare personală, creșterea implicării civice prin consiliere pentru parcursul lor educațional și profesional.

În cadrul programului vor fi implicați șase voluntari care vor derula împreună cu tinerii jocuri de rol și activități de grup pe diferite teme de interes: cunoașterea vieții publice locale, relaționarea cu autoritățile, lucru în echipe pentru susținerea unor puncte de vedere cu privire la teme comune tinerilor, participarea la decizie în grupul de prieteni, structuri asociative ale tinerilor și perspective. De asemenea, un grup de până la 10 tineri, sub îndrumarea unui profesor de dans popular, vor participa la repetiții și vor lua parte la evenimente publice din Ploiești organizate în această toamnă. La finalul proiectului, cu toții se vor bucura de o excursie tematică în Județul Prahova.

Proiect realizat cu sprijinul Consiliului Judeţean Prahova. Conţinutul acestui proiect nu reflectă neapărat poziţia Consiliului Judeţean Prahova şi nu implică nicio responsabilitate din partea acestuia.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
felicitari domnul primar si multa sanatate vati gandit foarte bine pentru batrani care sunt in varsta cu siguranta se va bucura da acesta ideie
Vreau sa ma vaccinez
Buna ziua, M-am programat pe platforma pentru vaccinare si am obtinut programare pe 22 01 2021 la ora 18. Am 75 ani si sunt din Bucuresti. Avand in vedere cele specificate mai sus, as vrea sa stiu daca: - centrul este intr-adevar functional - programarea mea la ora 18 se incadreaza in programul de functionare al centrului localizat in fostul liceu Ludovic Mrazek , cladire corp II dm str Mihai Bravu nr 248 Cu multumiri anticipate Ruxandra Huch
Vreau sa ma înscriu la vaccinare in Sinaia. Locuiesc aici de trei ani.
cum si unde ma pot vaccina
Curs valutar
EUR Euro 4.8738 0.0000
USD Dolarul SUA 4.0148 0.0000
GBP Lira sterlina 5.5099 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5251 0.0000
XAU Gramul de aur 241.5144 0.0000