304 de amenzi date de polițiștii rutieri din Prahova și Ilfov, în urma unei acțiuni pe DN1

15 Dec 2018 20:41
304 de amenzi date de polițiștii rutieri din Prahova și Ilfov, în urma unei acțiuni pe DN1
Polițiștii de la circulatie din Prahova și Ilfov au desfasurat ieri o ampla actiune pe DN 1, actiune care a avut drept scop creșterii siguranței în trafic.
In doar trei ore au fost reținute 7 permise de conducere, 9 de certificate de înmatriculare pentru nereguli precum: lipsa inspecției tehnice periodice, a licenței de transport sau defecțiuni tehnice și au fost date 304 de amenzi la regimul circulației pe drumurile publice, valoarea sactiunilor fiind de 96.320de lei.
În timpul acțiunii un șofer, de 41 de ani, din Puchenii Mari a fost depistat de polițiști în localitatea Românești, cu o viteză de 90 de km pe oră pe un sector de drum unde viteza maximă este de 70 de km pe oră.
În urma testării cu aparatul etilotest s-a stabilit că aceasta a avut o alcoolemie de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul s-a ales cu o amenda si permisul suspendat pentru 90 de zile.
foto IJP Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Draga moșule, Eu niciodată nu am făcut o scrisoare deoarece niciodată n am primit nimic de la Consiliul Județean Ph... În nici un an.... Anul acesta sper ca voi primi și eu ceva ca alți copii. Chiar dacă sunt mare, tot de voi depind!!!
Felicitari si urari de bine membrilor echipei Salvamont Busteni pentru care am toata pretuirea. Implicarea si daruirea lor, deseori pana la sacrificiu, porneste din dragostea lor pt. oameni. Dumnezeu sa- i intareasca si sa le ajute la toate cele bune si de folos. Aprecierea Preafericirii Sale Parintele Patriarh Daniel ma emotioneaza si confirma modestele mele cuvinte.
Cand foarte multe familii depind de material lemnos pentru a-si asigura caldura pe timp de iarna iar autoritatile nu asigura absolut nimic,nu deschid nici un depozit de unde se poate procura lemnul de foc iar distribuitorii locali privati spun ca nu pot aduce din cauza legislatiei, atunci care trebuie pedepsiti, cei prinsi ca au taiat de nevoie sau autoritatile care nu fac nimic? Tocmai in dimineata asta era o stire cum ca doi batrani au fost gasiti morti in casa, inghetati.
Asta din cauza primariei ,ca nu au facut nimic pentru cartierul Nistoresti, suntem in 2018 si nu au apa de la retea, nu au gaze, nu au strazi asfaltate, nu au nimic...
Nu zic sa nu-i pedepseasca, dar cu strainii care ne-au furat toate padurile ce faceti?
Curs valutar
EUR Euro 4.6540 0.0055
USD Dolarul SUA 4.1197 0.0336
GBP Lira sterlina 5.1867 0.0145
CHF Francul elvetian 4.1341 0.0151
XAU Gramul de aur 164.1137 0.9368