304 de amenzi date de polițiștii rutieri din Prahova și Ilfov, în urma unei acțiuni pe DN1

19 Feb 2019 02:45
304 de amenzi date de polițiștii rutieri din Prahova și Ilfov, în urma unei acțiuni pe DN1
Polițiștii de la circulatie din Prahova și Ilfov au desfasurat ieri o ampla actiune pe DN 1, actiune care a avut drept scop creșterii siguranței în trafic.
In doar trei ore au fost reținute 7 permise de conducere, 9 de certificate de înmatriculare pentru nereguli precum: lipsa inspecției tehnice periodice, a licenței de transport sau defecțiuni tehnice și au fost date 304 de amenzi la regimul circulației pe drumurile publice, valoarea sactiunilor fiind de 96.320de lei.
În timpul acțiunii un șofer, de 41 de ani, din Puchenii Mari a fost depistat de polițiști în localitatea Românești, cu o viteză de 90 de km pe oră pe un sector de drum unde viteza maximă este de 70 de km pe oră.
În urma testării cu aparatul etilotest s-a stabilit că aceasta a avut o alcoolemie de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul s-a ales cu o amenda si permisul suspendat pentru 90 de zile.
foto IJP Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Vedem spectacolele in desfasurare, pentru ca locuim intr-o zona apropiata aerodromului, respectiv Malul Rosu. Cum putem afla dijn timp? Vrem sa venim cu nepotii.
Aceste entităţi malefice, întrupate în corpuri umanoide, sunt situate pe cea mai de jos treapta a evoluţiei, nu se deosebesc cu nimic de o bacterie dăunătoare care trebuie stârpită. Datorită acestor fiinţe lipsite de compasiune, omenirea este departe de a evolua spiritual, din contra, ne scufundam din nou in evul mediu. Le doresc sa fie rasplatiţi de soarta, cu aceeasi moneda.
Buna seara,apa nu este potabilă...unde naiba este in parametrii ca la noi nu...e la fel de mizerabilă,de murdară....cum poate sa zică că e bună cand e maro?
Ma Jolie! Locul ideal din Ploiești unde dacă faci o scurta vizita, nu poți sa nu_l recomanzi!! Locul de unde nu poți ieși fără ceva special, un mic aranjament, o amintire dulce și nu numai!! Felicitări Laurei Banica și tot respectul!! A construit un loc original, superb încărcat cu o energie pozitiva, "" Flori și zâmbete"!!
Felicitări dle primar pt noile proiecte Mulțumim pt tot cea ce faceti pt orasul sinaia
Curs valutar
EUR Euro 4.7401 0.0018
USD Dolarul SUA 4.1850 -0.0166
GBP Lira sterlina 5.4095 0.0263
CHF Francul elvetian 4.1713 -0.0021
XAU Gramul de aur 178.1720 0.2612