32 de amendamente depuse de deputatul Catalina Bozianu. Vezi pentru ce

11 Dec 2017 10:54
32 de amendamente depuse de deputatul Catalina Bozianu. Vezi pentru ce
Deputatul Catalin Bozianu a depus 32 de amendamente care au ca obiect finanțarea unor proiecte de investiții esențiale pentru județul Prahova.
" În această săptămână, începem dezbaterea în comisiile parlamentare a proiectului de lege a Bugetului de Stat pe anul 2018. Personal, am depus un număr de 32 de amendamente care au ca obiect finanțarea unor proiecte de investiții esențiale pentru județul Prahova. Pentru Ploiești, am cerut alocarea de fonduri pentru construcția unui nou spital de pediatrie (obiectivul asumat de mine încă din campania electorală pentru primărie, din anul 2016), pentru reabilitarea spitalului municipal, pentru realizarea proiectelor de infrastructură din zonele defavorizate urbanistic, precum cartierele "Mitică Apostol", "Buna Vestire" sau "Mimiu", precum și pentru construcția a două grădinițe noi. Un alt obiectiv de mare importanță a cărui realizare o susțin și pentru care le cer guvernanților să aloce fonduri este construcția unui spital modern, cu centru de primiri urgențe, în Sinaia.
De asemenea, pentru a-i obliga pe cei din coaliția PSD-ALDE să-și respecte promisiunile din programul de guvernare, le-am cerut, prin 180 de amendamente (câte unul pentru fiecare comună din Prahova, așa cum cer procedurile parlamentare), să cumpere câte o ambulanță și să construiască câte o creșă în fiecare dintre aceste localități.
Le mulțumesc colegilor mei, consilieri locali și membri ai PMP, precum și primarilor (indiferent de culoarea lor politică) din Câmpina, Breaza, Gorgota, Vălenii de Munte, Filipeștii de Pădure, Plopeni și din celelalte localități care au răspuns invitației mele de a trimite propuneri de proiecte pe care, ca deputat, să le transform în amendamente le legea Bugetului de Stat. Sper ca demersul nostru comun să fie încununat de succes, spre folosul comunităților noastre, al județului nostru. Vă asigur că mă voi bate pentru asta!", arata Bozianu intr-o postare pe Facebook.
foto: facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677