4 detinute de la Targsor au beneficiat de recursul compensatoriu (surse) UPDATE

20 Oct 2017 10:46
4 detinute de la Targsor au beneficiat de recursul compensatoriu (surse) UPDATE
4 persoane, private de libertate, aflate in Penitenciarul de Femei Targsor au beneficiat de legea recursului compensatoriu, potrivit unor surse. Aceleasi surse au precizat ca persoanele au fost puse in libertate in cursul zilei de ieri. Aproximativ 600 de femei sunt inchise, in acest moment, in Penitenciarul de la Targsor.
Purtatorul de cuvant al Penitenciarului,Ioana Plugaru, a precizat pentru prahova-news.ro ca ieri au fost eliberate 5 persoane condamnate.
Potrivit conducerii Penitenciarului Ploiesti, din aceasta inchisoare doar 2 detinuti au beneficiat de legea recursului compensatoriu, iar un alt barbat va fi eliberat sambata, in baza aceleasi legi.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677