4 posturi vacante în cadrul sectorului reintegrare socială, scoase la concurs de Penitenciarul de Femei Ploiești Târgșorul - Nou

19 Oct 2020 10:17
4 posturi vacante  în cadrul sectorului reintegrare socială, scoase la concurs de Penitenciarul de Femei Ploiești Târgșorul - Nou
În vederea încadrării ca polițist de penitenciare, Penitenciarul de Femei Ploiești Târgșorul - Nou scoate la concurs, din sursă externă, un număr de 4 posturi vacante de execuție (ofițer) în cadrul sectorului reintegrare socială, astfel:

- 2 posturi ofițer psiholog;

- 1 post ofițer asistent social;

- 1 post ofițer educație.
La concurs pot participa persoanele care îndeplinesc condițiile generale, precum și condițiile specifice de ocupare a posturilor.
Dosarele complete se depun la sediul Penitenciarul de Femei Ploiești Târgșorul - Nou în termen de 15 zile lucrătoare de la data publicării anunțului, adică până la data de 04.11.2020, inclusiv, ora 16.00.
Condițiile specifice de ocupare a posturilor, probele de concurs, precum și bibliografia și tematica de concurs, Prezentarea generală a posturilor, Centrele de concurs, Normele și baremele specifice privind organizarea, desfășurarea și evaluarea probelor cu caracter eliminatoriu sunt prevăzute în Anexele la anunțul de concurs și se regăsesc pe site-ul unității la adresa: http://anp.gov.ro/penitenciarul-de-femei-ploiesti-targsorul-nou/cariera/concursuri/concursuri-in-derulare.Informații suplimentare se pot obține de la structura de resurse umane din cadrul Penitenciarul de Femei Ploiești Târgșorul - Nou, telefonic la nr. 0244/381254 sau 0244/380770, interior 144 sau prin e-mail la adresa concurs-targsor@anp.gov.ro precum și pe site-urile Penitenciarul de Femei Ploiești Târgșorul - Nou și al Administrației Naționale a Penitenciarelor.
foto ANP

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Domnilor si Doamnelor Senatori si Deputati va rog sa nu votati certificatul verde. Cercetati mai multe surse, si convingetiva ca nu vaccinarea este rezolvarea imunizarii contra acestui virus Covid-19. Raspundeti la urmatoareale intrebarii: De ce tarile care sau vaccinat in proportie de 80 % pina la 100% au foarte multe cazuri de imboplbaviri cu Covid? S-a eradicat gripa din lume cu vaccinurile? Credeti ca nepoti si copii dumneavoastra sau dumneavoastra insiva veti scapa de certificatul verde cind nu veti mai avea aceste functii. Uitativa in historie si vedeti ca nici un tradator nu fost lasat in viata cind nu a mai fost de folos. Ma rog la bunul Dumnezeu sa va dea gindul cel bun si sa nu votati certificatul verde si sa renuntati la vaccinarea obigatorie! Cu stima, Jan Enuta
Nu mai pot cu milițienii. Prindeți bă hoții și criminalii nu moșii și babele cu masca sub nas.
multumim frumos ! sper , cat traiesc, sa le pot plati munca. foarte frumos, multumesc si in numele celor ce nu pot scrie !!!
Fiți buni români și nu votați pașaportul Verde noi suntem alături de dumneavoastră fiți și dumneavoastră alaturi de noi
Foarte bine Doamne ajută Poate o să reușiți și cu gazele bine ar fi
Curs valutar
EUR Euro 4.9490 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.3853 -0.0016
GBP Lira sterlina 5.8544 0.0137
CHF Francul elvetian 4.7366 -0.0032
XAU Gramul de aur 253.3079 -1.8167