41 de ani de la disparitia lui Toma Caragiu

02 Mar 2018 10:14
41 de ani de la disparitia lui Toma Caragiu
Depuneri de flori, expozitie fotodocumentara si spectacol. Aceste evenimente sunt pregatite pentru data de 4 martie, cand se implinesc 41 de ani de la disparitia lui Toma Caragiu, patronului spiritual al Teatrului din Ploiesti, institutie pe scena careia a interpretat numeroase roluri si pe care a condus-o timp de 12 ani, incepand din 1953.
" Va asteptam sa ne fiti alaturi pentru a evoca impreuna amintirea marelui artist, patronul spiritual al Teatrului nostru, participand, duminica 4 martie, de la ora 11.00 la depunerea de flori ce va avea loc la statuia actorului din imediata vecinatate a teatrului, o sculptura realizata de sora sa, Geta Caragiu Gheorghita.
Pe parcursul intregii zile, in foyerul principal al teatrului va fi deschisa expozitia fotodocumentara "In Memoriam Toma Caragiu", iar de la ora 18.00, scenograful Stefan Caragiu, nepotul artistului, si actorul Gheorghe Ifrim vor evoca memoria marelui om de cultura.
In incheierea serii, va invitam sa urmariti spectacolul "Avarul", adaptare de Cristi Juncu dupa J.-B. P. Moliere", au scris reprezentantii Teatrului Toma Caragiu, pe Facebook.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sa traiti domnule colonel! Cred ca in tinerete am fost vecini in carteirul Nord bl. 27 B Felicitari ptr. cariera! toate bune Dan Colibasi
E o gura de oxigen pentru ITC care daca merge asa ,merge spre faliment,asa primeste subventie de la primaria ,unde pensionarii au cotizat prin taxe si impozite o viata.Daca PSD reuseste asa ceva ,e posibil sa urmeze si o mare manifestatie de protest pentru caderea guvernului antiroman
TAIATI-LE PADURILE, CA O SA VINA PESTE NOI IN CASA!!!
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Curs valutar
EUR Euro 4.9242 -0.0017
USD Dolarul SUA 4.1233 -0.0026
GBP Lira sterlina 5.7569 -0.0030
CHF Francul elvetian 4.4890 -0.0040
XAU Gramul de aur 236.1626 -0.2731