546 de candidati au mai ramas in concursul pentru admiterea la Scoala de Pompieri. Acestia mai au o proba de sustinut

17 Jan 2020 18:13
546 de candidati au mai ramas in concursul pentru admiterea la Scoala de Pompieri. Acestia mai au o proba de sustinut
Comunicat de presa: Pentru cele 300 de locuri, în calificările maistru militar auto şi subofiţer de pompieri şi protecţie civilă, după cele două probe eliminatorii - vizita medicală şi verificarea aptitudinilor fizice - au rămas în concurs 546 candidaţi, dintre care 6 fete, din totalul de 1075 înscrişi.
Cei 546 candidaţi, cu vârste cuprinse între 18-27 ani mai au de susţinut ultima probă a concursului de admitere – verificarea cunoştinţelor, duminică 19 ianuarie a.c, când se vor afişa şi listele cu rezultatele finale.
Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu”, Boldești este o instituție de învățământ militar preuniversitar de nivel postliceal, aflată în subordinea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență care are misiunea de a asigura formarea profesională a personalului I.G.S.U./ M.A.I. în context formal și nonformal, în domeniul managementului situațiilor de urgență, pe baza standardelor de pregătire profesională, prin formare inițială și continuă în scopul dobândirii și dezvoltării competențelor profesionale necesare îndeplinirii misiunilor și atribuțiilor postului, precum și evoluției în cariera militară.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Nu e mare deranj ca, o dată pe zi, să vină cu o cisternă şi să spele. Prezenţa porumbeilor, în afară de faptul că este o imagine încântătoare, este şi un semn că oraşul este încă sănătos, cu toată poluarea care îl opresează. Nu condamnaţi porumbeii, ci nepăsarea!
Dar apa calda in scoala cand o sa asigurati? Sc. Emil Palade din vest nu are apa calda, nici la scoala nici la gradinita.
Acesta este tatal meu !💞🤗*
Ăsta e tatăl meu🤗❤️
Curs valutar
EUR Euro 4.8582 0.0000
USD Dolarul SUA 4.0972 0.0000
GBP Lira sterlina 5.3220 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5132 0.0000
XAU Gramul de aur 257.4245 0.0000