6 persoane retinute, acuzate ca au furat bani din seifuri, case de bani și ATM-uri - VIDEO

08 Feb 2018 10:15
6 persoane retinute, acuzate ca au furat bani din seifuri, case de bani și ATM-uri - VIDEO
Polițiștii din Prahova și cei ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române au efectuat miercuri, 7 februarie, 5 percheziții, pe raza județelor Prahova și Ilfov, la persoane bănuite de furturi din societăți comerciale și ATM-uri. 7 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri. Dintre acestea, 6 au fost retinute.
Din cercetări au rezultat indicii că, începând cu luna septembrie a anului 2017 și până în prezent, cei în cauză ar fi sustras bani din seifuri, case de bani și ATM-uri, situate în județele Prahova, Ilfov, Brașov, Giurgiu și Buzău.
În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat instrumente susceptibile a fi folosite la comiterea infracțiunilor, bani și telefoane mobile.
Până în prezent, prejudiciul cauzat a fost estimat la aproximativ 100.000 de lei.
Sumele de bani au fost restituite, procurorul nu a dorit sa dispuna vreo masura asiguratorie
Cele 6 persoane retinute vor fi prezentate Judecătoriei Ploiesti cu propunere de arestare preventivă. 5 dintre ei sunt din Sinaia, iar unu este din Ștefanestii de Jos jud. Ilfov. Cei din Sinaia au 38 de ani, 39 de ani, 36 de ani, 37 de ani, 40 de ani, iar cel din Ilfov are 38 de ani

La percheziții au participat și jandarmi.

Sursa video: IJP Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0014
USD Dolarul SUA 4.1145 -0.0040
GBP Lira sterlina 5.3849 -0.0068
CHF Francul elvetian 4.5485 0.0089
XAU Gramul de aur 252.5738 -1.3923