60 de tineri prahoveni cu o atitudine inadecvată la școală vor învață cum să se comporte în societate, în cadrul unui proiect inițiat de Asociația ARES’EL

09 Aug 2017 13:53
60 de tineri prahoveni cu o atitudine inadecvată la școală vor învață cum să se comporte în societate, în cadrul unui proiect inițiat de Asociația ARES’EL
Asociația ARES’EL lansează săptămâna aceasta proiectul: TINERI CU ATITUDINI CIVICE. Proiectul este implementat în parteneriat cu Școala Gimnazială Nicolae Iorga-Ploiești, Școala Gimnazială Nr. 2-Boldești Scăeni și Școala Gimnazială, Comuna Vărbilău și este finanțat de Consiliul Județean Prahova.
Bugetul proiectului este de 22650 lei.
Perioada de desfășurare a proiectului este 01.08.2017-01.11.2017, activitățile vor fi organizate în județul Prahova în 3 localități: Ploiești, Boldești-Scăeni și Vărbilău.
Prin activitățile principale ale sale: Activitati de informare si consiliere in scoli pe tema: Voluntariat, Norme morale si civice, Drepturi si Indatoriri cetatenesti; Concurs civic: „FII SMART, IMPLICA-TE! Seminar nonformal de promovare a voluntariatului, a normelor morale și civice, a drepturilor și îndatoriilor cetățenești, proiectul își propune sprijinirea participării active la viața socială prin dezvoltarea unei atitudini civice a tinerilor din județul Prahova.
Beneficiarii proiectului: 60 de tineri (Ploiesti, Boldesti-Scaeni,Varbilau) din clasele V-VIII (comportament inadecvat in cadrul scolii, vulnerabilitate sociala crescuta, risc de exludere sociala sau de alunecare pe panta criminalitatii juvenile)
Rezultatele principale ale proiectului: 60 de tineri constientizati asupra vietii comunitatii si dezvoltarii unei atitudini civice, un concurs civic, 15 tineri castigatori ai concursului civic, 25 participanti la seminar, un seminar nonformal.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8731 -0.0013
USD Dolarul SUA 4.1224 0.0079
GBP Lira sterlina 5.3888 0.0039
CHF Francul elvetian 4.5473 -0.0012
XAU Gramul de aur 252.3262 -0.2476