69 de garsoniere și blocuri ANL vor intra în curând în posesia noilor locatari, la Sinaia! Vezi aici dacă te numeri printre cei care vor avea o casă nouă!

22 Jun 2017 18:34
69 de garsoniere și apartamente, în trei blocuri ANL construite la Sinaia, vor intra în curând în posesia noilor locatari. Anunțul a fost făcut de primarul orașului, Vlad Oprea, care a postat pe o rețea de socializare lista acestora și următorul mesaj: “Sunt mândru și fericit, căci iată, și acest proiect a fost finalizat. Mulțumesc tuturor celor care s-au implicat și îi felicit pe toți cei care se vor bucura de o casă nouă. Îi rog să facă lucruri bune pentru orașul nostru, pentru că Sinaia oferă, dar Sinaia are nevoie și să primească. Sunt aproape 14 ani de când, prin votul dvs. am ajuns să administrez acest oraș. La vremea respectivă, Sinaia se confrunta cu o foarte gravă problemă a locuințelor. Iată că astăzi, putem spune că Sinaia a oferit, prin programul ANL, un număr de 168 de locuințe. Plus alte 148 de locuințe pentru persoanele evacuate din casele naționalizate. 316 locuințe. Vorbe sunt multe. Importante sunt faptele.
Felicitări încă o dată și să le stăpâniți sănătoși!”
Consultați în fotografiile atașate lista tuturor solicitanților care au acces la locuințele pentru tineri, destinate închirierii construite prin ANL și a ordinii de prioritate pentru anul 2017. Primele 69 de persoane se încadrează, astfel, să primească o locuință ANL, în Sinaia. Acestea vor fi înștiințate și de către reprezentanții primăriei.

Sursa foto: sinaianul.ro, facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
VA ROG SA IMI SPUNETI CAND SE DESCHIDE CENTRUL DE VACCINARE DE LA SCOALA GENERALA NR 28,SALA DE SPORT.
la multyi ani cu multa sananate.noi sucese, fericire si iubitre
Felicitari pentru organizarea si functionarea centrului de vaccinari din cadrul spitalului Boldescu, Ploiesti.M-am vaccinat pe data de 22.01.2021, orele 18.Totul s-a derulat la ora fixata, fara intarzieri,cu mult profesionalism si amabilitate[trei doamne asistente si dr. Luchian].Aproape ca nu-mi venea sa cred ca se poate si la noi asa!!
felicitari domnul primar si multa sanatate vati gandit foarte bine pentru batrani care sunt in varsta cu siguranta se va bucura da acesta ideie
Vreau sa ma vaccinez
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0002
USD Dolarul SUA 4.0195 0.0090
GBP Lira sterlina 5.4869 -0.0023
CHF Francul elvetian 4.5190 -0.0038
XAU Gramul de aur 239.1954 -0.8098