69 de garsoniere și blocuri ANL vor intra în curând în posesia noilor locatari, la Sinaia! Vezi aici dacă te numeri printre cei care vor avea o casă nouă!

22 Jun 2017 18:34
69 de garsoniere și apartamente, în trei blocuri ANL construite la Sinaia, vor intra în curând în posesia noilor locatari. Anunțul a fost făcut de primarul orașului, Vlad Oprea, care a postat pe o rețea de socializare lista acestora și următorul mesaj: “Sunt mândru și fericit, căci iată, și acest proiect a fost finalizat. Mulțumesc tuturor celor care s-au implicat și îi felicit pe toți cei care se vor bucura de o casă nouă. Îi rog să facă lucruri bune pentru orașul nostru, pentru că Sinaia oferă, dar Sinaia are nevoie și să primească. Sunt aproape 14 ani de când, prin votul dvs. am ajuns să administrez acest oraș. La vremea respectivă, Sinaia se confrunta cu o foarte gravă problemă a locuințelor. Iată că astăzi, putem spune că Sinaia a oferit, prin programul ANL, un număr de 168 de locuințe. Plus alte 148 de locuințe pentru persoanele evacuate din casele naționalizate. 316 locuințe. Vorbe sunt multe. Importante sunt faptele.
Felicitări încă o dată și să le stăpâniți sănătoși!”
Consultați în fotografiile atașate lista tuturor solicitanților care au acces la locuințele pentru tineri, destinate închirierii construite prin ANL și a ordinii de prioritate pentru anul 2017. Primele 69 de persoane se încadrează, astfel, să primească o locuință ANL, în Sinaia. Acestea vor fi înștiințate și de către reprezentanții primăriei.

Sursa foto: sinaianul.ro, facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Felicitari !
Separatoarele cred ca sunt sfinte. Astăzi de dimineata ma îndreptam către Ploiești și un batranel cu Cielo a făcut același lucru...a întors pe liniile dublu continuu. Eu merg destul de des către Ploiești ,este imposibil ca de la Albaștri pana la Chitorani sa nu vad cel puțin doi INCONȘTIENȚI
Nu se află pe teren niciun echipaj de poliție, a fost chemat de unul dintre localnici,
Asa lege proasta ca la noi nu se mai gaseste findca eu ca frate acelei fete am vazut cum acel puști ia păcălit 2 zile si el era pitit chiar lângă casa....având complice chiar pe tatăl lui,,,pentru asa infracțiune merita exact cum.a murit si ea
Curs valutar
EUR Euro 4.8393 0.0006
USD Dolarul SUA 4.2695 -0.0508
GBP Lira sterlina 5.3923 -0.0171
CHF Francul elvetian 4.4587 -0.0418
XAU Gramul de aur 234.5040 -2.6342