69 de garsoniere și blocuri ANL vor intra în curând în posesia noilor locatari, la Sinaia! Vezi aici dacă te numeri printre cei care vor avea o casă nouă!

22 Jun 2017 18:34
69 de garsoniere și apartamente, în trei blocuri ANL construite la Sinaia, vor intra în curând în posesia noilor locatari. Anunțul a fost făcut de primarul orașului, Vlad Oprea, care a postat pe o rețea de socializare lista acestora și următorul mesaj: “Sunt mândru și fericit, căci iată, și acest proiect a fost finalizat. Mulțumesc tuturor celor care s-au implicat și îi felicit pe toți cei care se vor bucura de o casă nouă. Îi rog să facă lucruri bune pentru orașul nostru, pentru că Sinaia oferă, dar Sinaia are nevoie și să primească. Sunt aproape 14 ani de când, prin votul dvs. am ajuns să administrez acest oraș. La vremea respectivă, Sinaia se confrunta cu o foarte gravă problemă a locuințelor. Iată că astăzi, putem spune că Sinaia a oferit, prin programul ANL, un număr de 168 de locuințe. Plus alte 148 de locuințe pentru persoanele evacuate din casele naționalizate. 316 locuințe. Vorbe sunt multe. Importante sunt faptele.
Felicitări încă o dată și să le stăpâniți sănătoși!”
Consultați în fotografiile atașate lista tuturor solicitanților care au acces la locuințele pentru tineri, destinate închirierii construite prin ANL și a ordinii de prioritate pentru anul 2017. Primele 69 de persoane se încadrează, astfel, să primească o locuință ANL, în Sinaia. Acestea vor fi înștiințate și de către reprezentanții primăriei.

Sursa foto: sinaianul.ro, facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
ERA BINE DE SPUS, SCRIS, CA ACESTI ARBORI MELIFERI EVODIA HUPEHENSIS PROVIN (TRANSPORTATI PE CONT PROPRIU), DIN BANAT DE ING.ZOOT. ISTRATIE.D. DUMITRU. DEOARECE UN ,,OM" AL ROMAPISULUI CONSIDERA CA MULTIPLICAREA, PLANTAREA ACESTOR ARBORI REPREZINTA ,,INFRACTIUNE'" CUVINTE SPUSE IN PUBLIC DE FATA CU PRESEDINTELE ASOCIATIEI APICOLE PRAHOVENE - MOISE, ETC., AS RUGA UN PUNCT DE VEDERE, SA DAI CEZARULUI CE E AL CEZARULUI.
Sfincxul din Bucegi este un Monument alui Dumnezeu....
Sfincxul din Bucegi este un Monument alui Dumnezeu....
Ma intereseaza pentru fiica mea in varsta de 10 ani cursuri de pictura.
Ok Dar cand dai traseu dupa 4 5 luni pe banii mei astept cand am dreptul sa dau de 15 ori cu un dosar ...ori acu abia daca dai de 2 ori traseu cu un dosar
Curs valutar
EUR Euro 4.8068 -0.0006
USD Dolarul SUA 4.3926 -0.0260
GBP Lira sterlina 5.6544 -0.0622
CHF Francul elvetian 4.5223 -0.0089
XAU Gramul de aur 232.5829 -1.5538