69 de garsoniere și blocuri ANL vor intra în curând în posesia noilor locatari, la Sinaia! Vezi aici dacă te numeri printre cei care vor avea o casă nouă!

22 Jun 2017 18:34
69 de garsoniere și apartamente, în trei blocuri ANL construite la Sinaia, vor intra în curând în posesia noilor locatari. Anunțul a fost făcut de primarul orașului, Vlad Oprea, care a postat pe o rețea de socializare lista acestora și următorul mesaj: “Sunt mândru și fericit, căci iată, și acest proiect a fost finalizat. Mulțumesc tuturor celor care s-au implicat și îi felicit pe toți cei care se vor bucura de o casă nouă. Îi rog să facă lucruri bune pentru orașul nostru, pentru că Sinaia oferă, dar Sinaia are nevoie și să primească. Sunt aproape 14 ani de când, prin votul dvs. am ajuns să administrez acest oraș. La vremea respectivă, Sinaia se confrunta cu o foarte gravă problemă a locuințelor. Iată că astăzi, putem spune că Sinaia a oferit, prin programul ANL, un număr de 168 de locuințe. Plus alte 148 de locuințe pentru persoanele evacuate din casele naționalizate. 316 locuințe. Vorbe sunt multe. Importante sunt faptele.
Felicitări încă o dată și să le stăpâniți sănătoși!”
Consultați în fotografiile atașate lista tuturor solicitanților care au acces la locuințele pentru tineri, destinate închirierii construite prin ANL și a ordinii de prioritate pentru anul 2017. Primele 69 de persoane se încadrează, astfel, să primească o locuință ANL, în Sinaia. Acestea vor fi înștiințate și de către reprezentanții primăriei.

Sursa foto: sinaianul.ro, facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Nu e mare deranj ca, o dată pe zi, să vină cu o cisternă şi să spele. Prezenţa porumbeilor, în afară de faptul că este o imagine încântătoare, este şi un semn că oraşul este încă sănătos, cu toată poluarea care îl opresează. Nu condamnaţi porumbeii, ci nepăsarea!
Dar apa calda in scoala cand o sa asigurati? Sc. Emil Palade din vest nu are apa calda, nici la scoala nici la gradinita.
Acesta este tatal meu !💞🤗*
Ăsta e tatăl meu🤗❤️
Curs valutar
EUR Euro 4.8582 -0.0013
USD Dolarul SUA 4.0972 -0.0226
GBP Lira sterlina 5.3220 -0.0225
CHF Francul elvetian 4.5132 -0.0096
XAU Gramul de aur 257.4245 0.2725