7 investitori privați, la Parcul Industrial Ciorani

18 Jul 2018 17:14
7 investitori privați, la Parcul Industrial Ciorani
Miercuri, 18 iulie 2018, a fost semnat contractul de cesiune între Parcul Industrial Ploiești, al cărui acționar unic este Consiliul Județean Prahova și 7 investitori privați, ce își vor desfășura activitatea la sediul din Ciorani. Parcul Industrial Ciorani ( component al Parcului Industrial Ploiești) se află în imediata apropiere a DN1D, Ploiești " Urziceni, având acces direct la sistemul național de căi ferate, prin Gara Ciorani; astfel, este o locație oportună pentru unitățile de producție care folosesc calea ferată pentru transportul materiei prime sau a produselor finite. După viabilizarea terenului, în baza contractului încheiat cu antreprenorii respectivi, aceștia vor fi sprijiniți cu racordarea la rețeaua de iluminat stradal; rețeaua de apă potabilă, rețeaua de canalizare menajera și pluvială; rețeaua de gaze naturale; reteaua de energie electrică .
Suprafața totală a parcului este de 45 de hectare, iar prin investiția realizată astăzi cu cele 7 firme s-a ocupat o suprafață de 20 de hectare .
Valoarea totală a investiției este de aproximativ 17 milioane de euro, iar domeniul de activitate principal este legat de sectorul zootehnic, în special de creșterea porcinelor. Prin acest obiectiv de investiție se înființează câteva zeci de locuri de muncă, într-o primă fază, urmând ca pe parcurs să fie făcute noi angajări.
Administrația județeană are în vedere o dezvoltare armonioasă și durabilă a județului, punând în prim plan cetățenii Județului Prahova și asigurarea unui cadru optim pentru realizarea investițiilor. Acestea conduc implicit la creșterea calității vieții și la dezvoltarea infrastructurii rutiere, de servicii și socio-economice. (Comunicat Consiliul Judetean Prahova)

Sursa foto: facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677