70 de ani de existenta, sarbatoriti de Teatrul Toma Caragiu, la Garden Party, un eveniment unic in Ploiesti

12 Jun 2019 08:38
70 de ani de existenta, sarbatoriti de Teatrul Toma Caragiu, la Garden Party, un eveniment unic in Ploiesti
Au mai ramas doar cateva zile pana la petrecerea organizata de Teatrul Toma Caragiu cu prilejul celor 70 de ani ai institutiei. Garden Party va avea loc vineri, 14 iunie, la Complex Hipodrom Ploiești, începând cu ora 18.00. Ținuta participantilor va fi una de cocktail. Organizatorii promit un eveniment exceptional unde ii asteapta pe cei prezenti un spectacol inedit cu muzică live, ring de dans, coregrafii spectaculoase, demonstrații ecvestre, preparate culinare fine dining realizate de un chef bucătar distins cu 1 stea Michelin, acompaniate de o selecție de vinuri recomandate de un somelier profesionist, un show inedit de modă inspirat de poveștile nemuritoare descoperite pe teritoriul vechii Dacii și multe alte surprize. Biletele, in valoare de 150 de lei, pot fi cumparate de la agentia teatrului.
Garden Party este organizat de Teatrul „Toma Caragiu”, Primăria Municipiului Ploiesti si Complex Hipodrom Ploiești.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La baile Valea Sterii nu beneficiaza de facilitati la intrare persoanele cu dizabilitati,copiii sau insotitorii acestora.M am adresat personalului si nu stia ce sa mi raspunda. Poate asa prevede regulamentul de functionare!
Acolo era un dig special facut pe vremea raposatului, sa apere gradinile oamenilor de aceste calamitati...s a daramat si acum logic,nu are cine sa mai faca.
Sunt bucuros ca se organizează in România expoziții de bonsai. Însă ar trebui mai mult promovată asemenea știre deoarece încă foarte mulți romani considera ca bonsai este o specie anume de planta. Abia aștept sa vizitez aceasta grădina cu bonsai
Multumesc pentru informatii.Foarte utile pentru familia mea.Ne-am propus ca la sfarsitul acestei luni sa incepem o cura de 10 bai in statiunea Tintea.foarte buna initiativa de a pune pe net aceste informatii. Va felicit !
Buna ziua,se mai fac angajari la dv?
Curs valutar
EUR Euro 4.7224 0.0025
USD Dolarul SUA 4.1521 -0.0020
GBP Lira sterlina 5.2788 0.0087
CHF Francul elvetian 4.2433 -0.0098
XAU Gramul de aur 187.3748 -0.5404