70 DE KILOGRAME DE COCAINĂ, RIDICATE DE POLIÅ¢IȘTI ȘI PROCURORI

08 Apr 2015 18:53
70 DE KILOGRAME DE COCAINĂ, RIDICATE DE POLIÅ¢IȘTI ȘI PROCURORI
Polițiștii antidrog din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române și procurorii D.I.I.C.O.T. " Structura Centrală au ridicat 70 de kilograme de cocaină care fusese ascunsă în pereții interiori ai unor corpuri de mobilă.

Polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. " Structura Centrală au ridicat 70 de kilograme de cocaină, livrate din Germania.

Operațiunea a fost rezultatul colaborării cu Vama Germană, National Crime Agency din Marea Britanie și cu autoritățile din Spania.

În fapt, gruparea infractionanală ar fi importat drogurile de mare risc din Ecuador, iar pentru a nu fi descoperite la controale, le - ar fi injectat în pereții interiori ai unor corpuri de mobilă. De asemenea, pentru a disimula drogurile, cei în cauză ar fi schimbat proprietățile acestora prin prelucrare, obținând cocaină de culoare neagră.

Valoarea estimată a drogurilor pe piața neagră este de 4.200.000 de euro.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sa traiti domnule colonel! Cred ca in tinerete am fost vecini in carteirul Nord bl. 27 B Felicitari ptr. cariera! toate bune Dan Colibasi
E o gura de oxigen pentru ITC care daca merge asa ,merge spre faliment,asa primeste subventie de la primaria ,unde pensionarii au cotizat prin taxe si impozite o viata.Daca PSD reuseste asa ceva ,e posibil sa urmeze si o mare manifestatie de protest pentru caderea guvernului antiroman
TAIATI-LE PADURILE, CA O SA VINA PESTE NOI IN CASA!!!
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Curs valutar
EUR Euro 4.9250 0.0000
USD Dolarul SUA 4.1340 0.0000
GBP Lira sterlina 5.7441 0.0000
CHF Francul elvetian 4.4992 0.0000
XAU Gramul de aur 238.2808 0.0000