90 de pompieri prahoveni donează sânge în cadrul campaniei naționale “Salvatorii donează pentru viață” (GALERIE FOTO/VIDEO)

09 Aug 2017 13:19
Acțiunea de donare de sânge a pompierilor face parte din campania naţională de solidaritate socială – “Salvatorii donează pentru viață”. Campania a început astăzi la Centrul de Transfuzii Ploieşti și va continua și pe parcursul zilei de 11 august.
Pompierii militari prahoveni s-au alăturat acestei iniţiative susținând că este momentul să dovedească, și de această dată, solidaritate față de cei aflați la nevoie.

Într-un comunicat de presă reprezentanții ISU Prahova spun: “Am reușit să ne mobilizăm, din nou, într-o misiune de protejare a celor care au nevoie de ajutor, manifestându-ne prețuirea și grija față de viața semenilor printr-o acțiune desfășurată dincolo de sarcinile profesionale, dar în consonanță cu principiile și valorile armei pe care o reprezentăm.

Demersul nostru nu este primul de acest fel, în luna octombrie 2016, personalul unităţii şi subunităţilor inspectoratului desfăşurând, o altă acţiuni similară. Pompierii au decis să se implice cu scopul de a dărui sănătate şi o şansă la viaţă, celor care depind de un astfel de gest.
Gestul nostru continuă seria acestor intervenții salvatoare, derulate constant, de-a lungul anilor, de personalul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Șerban Cantacuzino” al judeţului Prahova, demonstrând astfel faptul că, există numeroase moduri, cel în cauză accesibil oricărei persoane sănătoase, de a veni în sprijinul vieţii.
În contextul lipsei de sânge cu care se confruntă adeseori spitalele din ţară, îi invităm pe toţi cetăţenii din judeţul nostru care doresc să se implice să se prezinte la centrul de transfuzie pentru a dona sânge.”

Gestul pompierilor a venit tocmai bine pentru Centrul de Transfuzie Sanguina în condițiile în care în această perioadă sunt mai puțini donatori și urmează și câteva zile libere.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8743 -0.0004
USD Dolarul SUA 4.1768 0.0180
GBP Lira sterlina 5.4111 0.0095
CHF Francul elvetian 4.5595 -0.0046
XAU Gramul de aur 251.6793 0.4237