90 de pompieri prahoveni donează sânge în cadrul campaniei naționale "Salvatorii donează pentru viață" (GALERIE FOTO/VIDEO)

09 Aug 2017 13:19
Acțiunea de donare de sânge a pompierilor face parte din campania națională de solidaritate socială " "Salvatorii donează pentru viață". Campania a început astăzi la Centrul de Transfuzii Ploiești și va continua și pe parcursul zilei de 11 august.
Pompierii militari prahoveni s-au alăturat acestei inițiative susținând că este momentul să dovedească, și de această dată, solidaritate față de cei aflați la nevoie.

Într-un comunicat de presă reprezentanții ISU Prahova spun: "Am reușit să ne mobilizăm, din nou, într-o misiune de protejare a celor care au nevoie de ajutor, manifestându-ne prețuirea și grija față de viața semenilor printr-o acțiune desfășurată dincolo de sarcinile profesionale, dar în consonanță cu principiile și valorile armei pe care o reprezentăm.

Demersul nostru nu este primul de acest fel, în luna octombrie 2016, personalul unității și subunităților inspectoratului desfășurând, o altă acțiuni similară. Pompierii au decis să se implice cu scopul de a dărui sănătate și o șansă la viață, celor care depind de un astfel de gest.
Gestul nostru continuă seria acestor intervenții salvatoare, derulate constant, de-a lungul anilor, de personalul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Șerban Cantacuzino" al județului Prahova, demonstrând astfel faptul că, există numeroase moduri, cel în cauză accesibil oricărei persoane sănătoase, de a veni în sprijinul vieții.
În contextul lipsei de sânge cu care se confruntă adeseori spitalele din țară, îi invităm pe toți cetățenii din județul nostru care doresc să se implice să se prezinte la centrul de transfuzie pentru a dona sânge."

Gestul pompierilor a venit tocmai bine pentru Centrul de Transfuzie Sanguina în condițiile în care în această perioadă sunt mai puțini donatori și urmează și câteva zile libere.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677