A devenit operațional noul site al Curții de Apel Ploiești

12 Jul 2019 14:12
A devenit operațional noul site al Curții de Apel Ploiești
​Biroul de Informare și Relații Publice din cadrul Curții de Apel Ploiești, este în măsură să vă aducă la cunoştinţă că, începând cu data de 12.07.2019, în cadrul Curții de Apel Ploiești a devenit operațional noul site al Curții de Apel Ploiești, la adresa http://www.caploiesti.ro.
Curtea de Apel Ploiești este prezentă în mediul virtual cu două instrumente web: site-ul www.caploiesti.ro şi secțiunea dedicată de pe portal.just.ro având în vedere că justiția este un serviciu public, guvernat de valori fundamentale ca transparență, integritate, responsabilitate.
Accesând şi navigând pe acest site, utilizatorii acceptă implicit termenii de utilizare descrişi pe site-ul Curții de Apel Ploiești.
Site-ul www.caploiesti.ro oferă informaţii persoanelor implicate în dosare. De asemenea constituie un instrument util şi rapid de documentare pentru mass-media, prin intermediul acestui instrument se urmăreşte astfel, creşterea transparenţei actului de justiţie.
Site-ul Curții de Apel Ploiești extrage în mod securizat informaţiile din sistemul naţional de evidenţă a dosarelor din justiţie, cu date despre dosare, părţi implicate, termene de judecată (şedinţe) precum şi deciziile luate în aceste dosare. Conţinutul site-ului este permanent actualizat şi îmbunătăţit.
În cazul în care nu sunt de acord cu termenii şi condiţiile impuse, utilizatorii trebuie să înceteze accesarea acestui serviciu.

Sursa: comunicat de presa Biroul de Informare şi Relaţii Publice

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Buna ziua as dori un tort cu cifra 30. Imi puteti spune un pret? Multumesc
Buna seara! Este suficienta doar completarea formularului de la scoala sau se mai face inca o inscriere?Deja am completat unul!Seara minunata!
Mulțumim mult pentru susținere!
O initiativa f buna si utila. Am accesat si pagina de facebook Semn de Exclamare. Foarte binevenita!
In cele din urma concertul a avut doi dirijori.Unul cu numele pe afis, altul in fapt.Unul s-a imbolnavit subit( pentru a cata oara?) sub greutatea partiturilor, altul a salvat spectacolul. Unul ramane cu o colectie de afise, altul in inima instrumentistilor si a publicului.
Curs valutar
EUR Euro 4.7759 0.0030
USD Dolarul SUA 4.3145 -0.0014
GBP Lira sterlina 5.5810 -0.0128
CHF Francul elvetian 4.3522 -0.0064
XAU Gramul de aur 203.3031 0.9771