A devenit operațional noul site al Curții de Apel Ploiești

12 Jul 2019 14:12
A devenit operațional noul site al Curții de Apel Ploiești
​Biroul de Informare și Relații Publice din cadrul Curții de Apel Ploiești, este în măsură să vă aducă la cunoştinţă că, începând cu data de 12.07.2019, în cadrul Curții de Apel Ploiești a devenit operațional noul site al Curții de Apel Ploiești, la adresa http://www.caploiesti.ro.
Curtea de Apel Ploiești este prezentă în mediul virtual cu două instrumente web: site-ul www.caploiesti.ro şi secțiunea dedicată de pe portal.just.ro având în vedere că justiția este un serviciu public, guvernat de valori fundamentale ca transparență, integritate, responsabilitate.
Accesând şi navigând pe acest site, utilizatorii acceptă implicit termenii de utilizare descrişi pe site-ul Curții de Apel Ploiești.
Site-ul www.caploiesti.ro oferă informaţii persoanelor implicate în dosare. De asemenea constituie un instrument util şi rapid de documentare pentru mass-media, prin intermediul acestui instrument se urmăreşte astfel, creşterea transparenţei actului de justiţie.
Site-ul Curții de Apel Ploiești extrage în mod securizat informaţiile din sistemul naţional de evidenţă a dosarelor din justiţie, cu date despre dosare, părţi implicate, termene de judecată (şedinţe) precum şi deciziile luate în aceste dosare. Conţinutul site-ului este permanent actualizat şi îmbunătăţit.
În cazul în care nu sunt de acord cu termenii şi condiţiile impuse, utilizatorii trebuie să înceteze accesarea acestui serviciu.

Sursa: comunicat de presa Biroul de Informare şi Relaţii Publice

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
La baile Valea Sterii nu beneficiaza de facilitati la intrare persoanele cu dizabilitati,copiii sau insotitorii acestora.M am adresat personalului si nu stia ce sa mi raspunda. Poate asa prevede regulamentul de functionare!
Acolo era un dig special facut pe vremea raposatului, sa apere gradinile oamenilor de aceste calamitati...s a daramat si acum logic,nu are cine sa mai faca.
Curs valutar
EUR Euro 4.7231 -0.0084
USD Dolarul SUA 4.2103 0.0000
GBP Lira sterlina 5.2496 -0.0231
CHF Francul elvetian 4.2861 0.0061
XAU Gramul de aur 192.9580 -1.9511