A fost arestat preventiv barbatul banuit ca ar fi folosit arma la incidentul care a avut loc langa Spitalul Judetean Ploiesti

23 Jul 2018 06:54
A fost arestat preventiv barbatul banuit ca ar fi folosit arma la incidentul care a avut loc langa Spitalul Judetean Ploiesti
Barbatul banuit ca ar fi folosit arma in incidentul care a avut loc langa Spitalul judetean Ploiesti pe data de 2 iulie a fost arestat preventiv. Din cercetari se pare ca acesta nu a folosit un pistol de tip aersoft, ci un revolver cu butoias. Deasemenea, politistii prahoveni au efectuat ieri 3 perchezitii, iar in urma acestor descinderi, a fost gasita si ridicata arma despre care exista indicii ca ar fi fost folosita in seara de 2 iulie.


COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La majoritatea muzeelor din Europa este permisă fotografierea fără flach și fără taxa corespunzătoare. Muzeul Județean de Istorie Prahova, în toate secțiile sale din județ, practică niște prețuri exorbitante pentru fotografiere. Prin asta mai mult pierde. Pierde o oportunitate de reclamă. La secția din Valea, Muzeul ”Crama 1777”, un muzeu de excepție, ar merge un ”cetățean turmentat” în curte, fie el și din paie. Sau un fond sonor cu Maria Tănase, cu vinul ghiurghiuliu....numai să nu pună taxă și pe audio !
Bună seara, când se publica posturile vacante și calendarul de concurs? Mulțumesc.
Buna seara.m ar interesa un tort in forma de cifre pentru data de 3 august(pret,livrare la domiciliu,etc)
buna ziua, pe ce site aflam detalii privind inscrierile din sursa externa pentru ordine publica si politia rutiera ? Daca a fost aprobat Memorandumul in cat timp s-ar organiza inscrierile?
In judetul Olt se vor face angajari din sursa externa?,cand vor incepe inscrierile?
Curs valutar
EUR Euro 4.6610 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.0043 0.0010
GBP Lira sterlina 5.2661 0.0035
CHF Francul elvetian 4.0324 -0.0016
XAU Gramul de aur 160.7603 -0.2709