UPDATE: Individul este cercetat in stare de libertate! A fost depistat barbatul care a dat alarma falsa cu bomba la Ploiesti. Este audiat in aceste momente

21 Feb 2019 08:03
UPDATE: Individul este cercetat in stare de libertate! A fost depistat barbatul care a dat alarma falsa cu bomba la Ploiesti. Este audiat in aceste momente
Aseara autoritatile din Ploiesti au fost puse pe jar dupa ce la 112 s-a primit un apel de la un barbat care a sesizat un atac cu bomba la un supermarket din zona de nord a Ploiestiului si la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti. Este vorba despre Kaufland Nord de unde au fost evacuate 150 persoane.
Dupa lungi verificari si adevarate miscari de forte, s-a dovedit ca era o alarma falsa.

In urma activităților desfășurate, politisti din cadrul I.J.P Prahova au depistat persoana care a sesizat aseara atacul cu bomba. Este vorba despre un bărbat de 34 de ani, domiciliat in Câmpina. Acesta a fost adus la sediul politiei pentru audieri si dispunerea măsurilor legale.

UPDATE: Anunt Politia Prahova: Referitor la persoana bănuită ca a sesizat aseara amplasarea de dispozitive explozive, cercetarile continua pentru savarsirea infr. prev. si ped. de art. 38 din Legea 535/2004 privind prevenirea și combaterea terorismului, cu persoana in cauza in stare de libertate.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Cârcotașilor pro Statescu nu vă mai saturați de denigrat? De ce nu a făcut Statescu?
Ai dracu cârcotași care ati fost si sunteti cu Stătescu tot vă place să haliți cu lopata rahat ala cu crama de vinuri nu se lasă dar i i pregatesc niste surprize si lui si lui ăla care i o suge anume lui stăpânul lui .Bine omul e repetent in gandire.
Vedem spectacolele in desfasurare, pentru ca locuim intr-o zona apropiata aerodromului, respectiv Malul Rosu. Cum putem afla dijn timp? Vrem sa venim cu nepotii.
Aceste entităţi malefice, întrupate în corpuri umanoide, sunt situate pe cea mai de jos treapta a evoluţiei, nu se deosebesc cu nimic de o bacterie dăunătoare care trebuie stârpită. Datorită acestor fiinţe lipsite de compasiune, omenirea este departe de a evolua spiritual, din contra, ne scufundam din nou in evul mediu. Le doresc sa fie rasplatiţi de soarta, cu aceeasi moneda.
Buna seara,apa nu este potabilă...unde naiba este in parametrii ca la noi nu...e la fel de mizerabilă,de murdară....cum poate sa zică că e bună cand e maro?
Curs valutar
EUR Euro 4.7576 0.0096
USD Dolarul SUA 4.1938 -0.0043
GBP Lira sterlina 5.4657 0.0388
CHF Francul elvetian 4.1895 0.0090
XAU Gramul de aur 181.3376 1.9451