UPDATE: Individul este cercetat in stare de libertate! A fost depistat barbatul care a dat alarma falsa cu bomba la Ploiesti. Este audiat in aceste momente

14 Nov 2018 13:42
UPDATE: Individul este cercetat in stare de libertate! A fost depistat barbatul care a dat alarma falsa cu bomba la Ploiesti. Este audiat in aceste momente
Aseara autoritatile din Ploiesti au fost puse pe jar dupa ce la 112 s-a primit un apel de la un barbat care a sesizat un atac cu bomba la un supermarket din zona de nord a Ploiestiului si la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti. Este vorba despre Kaufland Nord de unde au fost evacuate 150 persoane.
Dupa lungi verificari si adevarate miscari de forte, s-a dovedit ca era o alarma falsa.

In urma activităților desfășurate, politisti din cadrul I.J.P Prahova au depistat persoana care a sesizat aseara atacul cu bomba. Este vorba despre un bărbat de 34 de ani, domiciliat in Câmpina. Acesta a fost adus la sediul politiei pentru audieri si dispunerea măsurilor legale.

UPDATE: Anunt Politia Prahova: Referitor la persoana bănuită ca a sesizat aseara amplasarea de dispozitive explozive, cercetarile continua pentru savarsirea infr. prev. si ped. de art. 38 din Legea 535/2004 privind prevenirea și combaterea terorismului, cu persoana in cauza in stare de libertate.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677