UPDATE: Individul este cercetat in stare de libertate! A fost depistat barbatul care a dat alarma falsa cu bomba la Ploiesti. Este audiat in aceste momente

17 Dec 2018 10:03
UPDATE: Individul este cercetat in stare de libertate! A fost depistat barbatul care a dat alarma falsa cu bomba la Ploiesti. Este audiat in aceste momente
Aseara autoritatile din Ploiesti au fost puse pe jar dupa ce la 112 s-a primit un apel de la un barbat care a sesizat un atac cu bomba la un supermarket din zona de nord a Ploiestiului si la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti. Este vorba despre Kaufland Nord de unde au fost evacuate 150 persoane.
Dupa lungi verificari si adevarate miscari de forte, s-a dovedit ca era o alarma falsa.

In urma activităților desfășurate, politisti din cadrul I.J.P Prahova au depistat persoana care a sesizat aseara atacul cu bomba. Este vorba despre un bărbat de 34 de ani, domiciliat in Câmpina. Acesta a fost adus la sediul politiei pentru audieri si dispunerea măsurilor legale.

UPDATE: Anunt Politia Prahova: Referitor la persoana bănuită ca a sesizat aseara amplasarea de dispozitive explozive, cercetarile continua pentru savarsirea infr. prev. si ped. de art. 38 din Legea 535/2004 privind prevenirea și combaterea terorismului, cu persoana in cauza in stare de libertate.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Draga moșule, Eu niciodată nu am făcut o scrisoare deoarece niciodată n am primit nimic de la Consiliul Județean Ph... În nici un an.... Anul acesta sper ca voi primi și eu ceva ca alți copii. Chiar dacă sunt mare, tot de voi depind!!!
Felicitari si urari de bine membrilor echipei Salvamont Busteni pentru care am toata pretuirea. Implicarea si daruirea lor, deseori pana la sacrificiu, porneste din dragostea lor pt. oameni. Dumnezeu sa- i intareasca si sa le ajute la toate cele bune si de folos. Aprecierea Preafericirii Sale Parintele Patriarh Daniel ma emotioneaza si confirma modestele mele cuvinte.
Cand foarte multe familii depind de material lemnos pentru a-si asigura caldura pe timp de iarna iar autoritatile nu asigura absolut nimic,nu deschid nici un depozit de unde se poate procura lemnul de foc iar distribuitorii locali privati spun ca nu pot aduce din cauza legislatiei, atunci care trebuie pedepsiti, cei prinsi ca au taiat de nevoie sau autoritatile care nu fac nimic? Tocmai in dimineata asta era o stire cum ca doi batrani au fost gasiti morti in casa, inghetati.
Asta din cauza primariei ,ca nu au facut nimic pentru cartierul Nistoresti, suntem in 2018 si nu au apa de la retea, nu au gaze, nu au strazi asfaltate, nu au nimic...
Nu zic sa nu-i pedepseasca, dar cu strainii care ne-au furat toate padurile ce faceti?
Curs valutar
EUR Euro 4.6540 0.0055
USD Dolarul SUA 4.1197 0.0336
GBP Lira sterlina 5.1867 0.0145
CHF Francul elvetian 4.1341 0.0151
XAU Gramul de aur 164.1137 0.9368