A fost semnat contractul pentru "Creare pasaj trecere între strada Depoului și strada Mimiului " Podul de lemn"

17 Oct 2018 16:57
A fost semnat contractul pentru "Creare pasaj trecere între strada Depoului și strada Mimiului " Podul de lemn"
Primarul municipiului Ploiești, domnul Adrian Florin Dobre, a semnat, astăzi, contractul de lucrări (inclusiv proiectare) având ca obiect: "Creare pasaj trecere între strada Depoului și strada Mimiului " Podul de lemn (proiectare și execuție)".

La procedura de achiziție a fost depusă o singură ofertă din partea ASOCIEREA S.C. EUROPAN PROD S.A. (lider asociere) " S.C. DALEX GRUP S.R.L (asociat) " S.C. DARIA CONST S.R.L. (asociat) " S.C. VIO-TOP S.R.L. (asociat) " S.C. ROAD CONSTRUCT S.R.L. (asociat) " S.C. RIA DESIGN CONSULTING S.R.L. (asociat).

Oferta câștigătoare are ca obiect încheierea contractului de lucrări (inclusiv proiectare) "Creare pasaj trecere între strada Depoului și strada Mimiului " Podul de lemn (proiectare și execuție)" , valoarea lucrărilor prevăzute în contract fiind de 19.899.357,93 lei fără TVA, cu un termen de prestare a serviciilor și de execuție a lucrărilor de 16 luni.

​Prin derularea acestui proiect, municipalitatea ploieșteană aduce astfel o importantă investiție în infrastructura locală, punând în fapt un obiectiv mult așteptat de locuitorii municipiului nostru. Prin construirea noului pasaj rutier, care va asigura legătura între străzile Depoului și Mimiului, se realizează astfel o principală cale de acces, menită să aducă un plus de confort rutier și siguranță ploieștenilor, care tranzitează zona de sud a orașului.
​Reamintim în acest context că, actuala administrație locală are în pregătire un obiectiv major de investiții, care să reconfigureze și să modernizeze căile de acces între Gara de Vest și Gara de Sud a municipiului Ploiești, asigurându-se astfel o mobilitate a traficului eficientă pe axa rutieră menționată.
DIRECȚIA COMUNICARE, RELAȚII PUBLICE

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677