A început curățenia de primăvară? Incendii de vegetație uscată în mai multe zone din Prahova

23 Feb 2021 09:41
A început curățenia de primăvară? Incendii de vegetație uscată în mai multe zone din Prahova
Pompierii militari prahoveni, în ultimele 24 de ore, au intervenit pentru stingerea a 3 incendii de vegetație uscată produse în localitățile Podenii Noi, Valea Doftanei și Urlați.
”Cauză probabilă de producere a acestor evenimente o constituie utilizarea focului deschis în spații deschise, cetățenii efectuând igienizarea terenurilor prin arderea vegetației uscate, fără a respecta normele de apărare împotriva incendiilor”, a transmis ISU Prahova.
Sursa citată a mai precizat că misiunea cea mai dificilă, din cauza suprafeței afectate, dar și a vântului puternic care dezvolta și propaga cu repeziciune incendiul, a fost în localitatea Podenii Noi, unde au intervenit pompieri de la Garda de Intervenție Urlați și Punctul de Lucru din Apostolache, cu două autospeciale de stingere. Incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 70 ha, cuprinzând vegetația uscată, lăstăriș și mărăciniș.
foto ilustrativ https://dbrealitynews.ro/

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Liceele militare sunt singurele care formeaza mari oameni si caractere. Armata Romaniei are viitorul asigurat. Sunt mandru de voi.
Serios purtam masca Si voi aveti brasovu in scenariu rosu si tot lasati sa vina lumea la partie in hoteluri unde nu se respecta nimic pe week ..mic dejun peste 150 pax la 9 30 la hotel orizont predeal ..ce covid ce distantare .. Asa ca mai lasati ne cu sars cov ...inchideti selectiv dar lasati libera circulatie in zone rosii si hoteluri cu restaurant mall deschise ca acolo nu e covid ...
De 30 de ani, toți politicienii care s-au perindat prin funcția de ministru al transporturilor nu au mișcat un deget pentru această zonă. Suntem sufocați la propriu,mai ales in Bușteni, este infernal de circulat pe DN, chiar și în afară de weekend-uri. Le-aș da tuturor ticăloșilor de miniștri - domiciliu forțat în Bușteni.😡. Nu mai cred în promisiuni.
Va rog frumos. Este program Sâmbătă in un centru ptr.plata taxei si impozite?
in perioada 04.02.2021-07.02.2021 functioneaza patinoarul din sinaia?
Curs valutar
EUR Euro 4.8831 0.0047
USD Dolarul SUA 4.0924 0.0421
GBP Lira sterlina 5.6478 0.0041
CHF Francul elvetian 4.4065 0.0185
XAU Gramul de aur 223.0612 -0.1437