A inceput Postul Craciunului, cu o zi mai devreme, anul acesta!

21 Feb 2019 08:11
A inceput Postul Craciunului, cu o zi mai devreme, anul acesta!
Astazi a inceput Postul Craciunului. De obicei, acesta incepe pe 15 noiembrie, insa cum 14 noiembrie pica intr-o zi de miercuri, zi de post, s-a lasat sec cu o zi mai devreme si, prin urmare si postul a inceput mai devreme.
Postul Craciunului, al Nașterii Domnului, are 40 de zile, până în Ajunul sarbatorii, 24 decembrie. De sarbatori si in weekend-uri vor fi dezlegari la peste!

Sursa foto: doxologia.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Cârcotașilor pro Statescu nu vă mai saturați de denigrat? De ce nu a făcut Statescu?
Ai dracu cârcotași care ati fost si sunteti cu Stătescu tot vă place să haliți cu lopata rahat ala cu crama de vinuri nu se lasă dar i i pregatesc niste surprize si lui si lui ăla care i o suge anume lui stăpânul lui .Bine omul e repetent in gandire.
Vedem spectacolele in desfasurare, pentru ca locuim intr-o zona apropiata aerodromului, respectiv Malul Rosu. Cum putem afla dijn timp? Vrem sa venim cu nepotii.
Aceste entităţi malefice, întrupate în corpuri umanoide, sunt situate pe cea mai de jos treapta a evoluţiei, nu se deosebesc cu nimic de o bacterie dăunătoare care trebuie stârpită. Datorită acestor fiinţe lipsite de compasiune, omenirea este departe de a evolua spiritual, din contra, ne scufundam din nou in evul mediu. Le doresc sa fie rasplatiţi de soarta, cu aceeasi moneda.
Buna seara,apa nu este potabilă...unde naiba este in parametrii ca la noi nu...e la fel de mizerabilă,de murdară....cum poate sa zică că e bună cand e maro?
Curs valutar
EUR Euro 4.7576 0.0096
USD Dolarul SUA 4.1938 -0.0043
GBP Lira sterlina 5.4657 0.0388
CHF Francul elvetian 4.1895 0.0090
XAU Gramul de aur 181.3376 1.9451