A șaptea editie a Festivalului de Teatru Toma Caragiu a ajuns la final - GALERIE FOTO

07 Nov 2017 20:57
In perioada 31 octombrie – 5 noiembrie a avut loc cea de-a VII-a editie a Festivalului de Teatru Toma Caragiu, organizat de Teatrul „Toma Caragiu” Ploiesti, Primaria Municipiului Ploiesti si Asociatia Culturala Viitor Art.
Aceasta editie a festivalului s-a aflat sub semnul emotiei si sensibilitatii, de care avem mai multa nevoie decat oricand, in speranta ca teatrul inca mai poate bucura, incanta, dar si schimba ceva in societatea contemporana, tocmai prin emotia pe care o creeaza.
Ca si la editia precedenta, selectia festivalului a fost realizata de jurnalista si traducatoarea Raluca Radulescu (realizatoarea emisiunii Scena si ecranul de la Radio Romania Cultural).
Selectia spectacolelor pentru editia a VII-a a Festivalului de Teatru „Toma Caragiu” a fost gandita astfel incat sa ofere o paleta cat mai larga de alegere pentru toate categoriile de public, indiferent de varsta, de profesie sau de preferinte stilistice, spectacole care sa abordeze teme serioase, chiar grave, care preocupa societatea contemporana, dar si spectacole care sa amuze si sa distreze un public care are intodeauna nevoie si de relaxare.
In cele 6 zile de sarbatoare a culturii, teatrul clasic si modern s-au imbinat cu spectacolul stradal, atelierele si concertele desfasurate pe scenele Festivalului. 19 evenimente (14 spectacole, 2 concerte, 2 evenimente stradale si 1 workshop) s-au derulat in sala Teatrului Toma Caragiu, in noua sala a Teatrului pentru copii Ciufulici, pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor, la beraria Curtea Berarilor si pe esplanada Palatului Culturii.
Festivalul a fost incheiat cu spectacolul Unchiul Vanea, in regia Sanzianei Stoican, cea mai recenta productie a Teatrului „Toma Caragiu” Ploiesti.
Multumim atat sponsorilor, partenerilor si invitatilor Festivalului, pentru ca au facut posibila desfasurarea acestei editii, cat si spectatorilor nostri pentru prezenta si pentru aplauzele calduroase cu care ne-au rasplatit.
Va asteptam cu drag si la urmatoarele editii ale festivalului si la celelalte evenimente ale teatrului!

Sursa foto: Teatru Toma Caragiu Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8730 -0.0007
USD Dolarul SUA 4.1185 0.0050
GBP Lira sterlina 5.3917 0.0212
CHF Francul elvetian 4.5396 -0.0091
XAU Gramul de aur 253.9661 0.3176