A sesizat Poliția că i-au fost furați banii, după ce chiar el i-ar fi cheltuit la agenții de pariuri

30 Jan 2018 10:44
A sesizat Poliția că i-au fost furați banii, după ce chiar el i-ar fi cheltuit la agenții de pariuri
Un tanar de 18 ani s-a dus glonet la sediul Poliției Orașului Boldești-Scăeni si a sesizat că persoane necunoscute au pătruns în locuința sa și au răvășit bunurile din camere.
Echipa operativă deplasată la fața locului a stabilit că, din casă, a fost sustrasă suma de 600 lei și 40 lire.
În urma cercetărilor, polițiștii au descoperit că, în fapt, adolescentul ar fi sustras banii din casă, cheltuind întreaga sumă la diferite agenții de pariuri din Ploiești și Boldești-Scăeni.
Deoarece i-a fost teamă de reacția mamei sale, acesta a înscenat furtul din locuință, după care a sesizat poliția.
I s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8747 0.0001
USD Dolarul SUA 4.1588 0.0063
GBP Lira sterlina 5.4016 0.0135
CHF Francul elvetian 4.5641 0.0093
XAU Gramul de aur 251.2556 -1.8434