A sunat clopoțelul și la Păulești! (GALERIE FOTO/VIDEO)

11 Sep 2017 14:55
În comuna prahoveană Păulești au avut loc festivități de deschidere a noului an școlar în toate unitățile de învățământ. La ceremonii au participat, pe lângă profesori, elevi, părinți, și autoritățile locale. Cu sprijinul acestora școlile și grădinițele au fost gata să-i primească pe cei mici din nou la ore. Primăria Păulești s-a ocupat pe timpul vacanței de vară de lucrările de iginiezare din unitățile de învământ, dar și de spațiile verzi din curțile școlilor și grădinițelor. Mai mult, la Grădinița din satul Gageni, acoperișul a fost schimbat, iar reprezentanții primăriei au alocat și sumele necesare pentru construirea unui gard nou.
În unitățile de învățământ din Păulești învață peste 400 de copii, numărul acestora fiind în creștere. De anul acesta școlar, în localitate predau și mai mulți profesori titulari.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sa traiti domnule colonel! Cred ca in tinerete am fost vecini in carteirul Nord bl. 27 B Felicitari ptr. cariera! toate bune Dan Colibasi
E o gura de oxigen pentru ITC care daca merge asa ,merge spre faliment,asa primeste subventie de la primaria ,unde pensionarii au cotizat prin taxe si impozite o viata.Daca PSD reuseste asa ceva ,e posibil sa urmeze si o mare manifestatie de protest pentru caderea guvernului antiroman
TAIATI-LE PADURILE, CA O SA VINA PESTE NOI IN CASA!!!
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Curs valutar
EUR Euro 4.9242 -0.0017
USD Dolarul SUA 4.1233 -0.0026
GBP Lira sterlina 5.7569 -0.0030
CHF Francul elvetian 4.4890 -0.0040
XAU Gramul de aur 236.1626 -0.2731