Absolvenții prahoveni sunt invitați la BURSA DE TOAMNĂ a locurilor de muncă. Vezi când și unde va avea loc acțiunea!

11 Oct 2017 16:10
Absolvenții prahoveni sunt invitați la BURSA DE TOAMNĂ a locurilor de muncă. Vezi când și unde va avea loc acțiunea!
Această acțiune este organizată la nivel național și reprezintă una dintre măsurile active în vederea atingerii obiectivului principal al Strategiei Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă: creșterea gradului de ocupare a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, sporirea șanselor de ocupare pe piața muncii a persoanelor din grupurile vulnerabile, cum sunt: tinerii, șomerii de lungă durată, persoane cu dizabilități, aflate în risc de marginalizare socială, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă, conform pregătirii lor profesionale, sau în ultimă instanță să se (re) orienteze profesional spre ocupații cu mai mari posibilități de angajare pe termen mediu și lung..
În spiritul acestor obiective, A.J.O.F.M. Prahova va acționa în sensul promovării ocupării și prin stabilirea de noi parteneriate interinstituționale, prin implicarea și responsabilizarea partenerilor sociali, inclusiv a autorităților publice.
Angajatorii care dețin locuri de muncă disponibile pentru absolvenții instituțiilor de învățământ se pot adresa agenției de ocupare a forței de muncă deoarece, potrivit prevederilor Legii nr. 76/2002, cu modificările și completările ulterioare beneficiază de subvenții la încadrarea în muncă pe durată nedeterminată a acestor persoane.
Acest eveniment se adresează , în principal, absolvenților diferitelor forme de învățământ, care vor avea posibilitatea să interacționeze direct cu reprezentanții firmelor, în vederea integrării pe posturile vacante oferite pe piața muncii, cu sprijinul specialiștilor din cadrul serviciul public de ocupare.
De asemenea, reamintim că absolvenții care se angajează cu normă întreagă în perioada în care sunt înregistrați la A.J.O.F.M. Prahova, pot beneficia de prime de încadrare.
Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți va avea loc incepand cu ora 9.00 și se va desfășura simultan în data de 20 octombrie 2017, în următoarele localități: Ploiești Sala de Conferințe Hotel BEST, bl. Republicii, nr.154 (Cartier Albert) – Mijloc de transport TCE – Traseu nr. 1 ;

 Câmpina : Casa de Cultură « Geo Bogza » - str. Griviței nr. 95 ;

Agenții economici interesați sunt invitați să participe pentru selectarea personalului în vederea ocupării posturilor vacante. Firmele pot confirma participarea până pe data de 19.10.2017, ora 12:00 și vor transmite oferta de locuri de muncă disponibilă în funcție de locația dorită, la :

- Ploiești : tel/fax :0244.571.390
e-mail : andreia.popescu@ph.anofm.ro,
- Câmpina : tel/fax : 0244.376.001
e-mail : liliana.vasile@phl.anofm.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8743 -0.0004
USD Dolarul SUA 4.1768 0.0180
GBP Lira sterlina 5.4111 0.0095
CHF Francul elvetian 4.5595 -0.0046
XAU Gramul de aur 251.6793 0.4237