Accident cu un microbuz si doua masini implicate, la Mizil

14 Aug 2019 13:00
Accident cu un microbuz si doua masini implicate, la Mizil
Accidentul rutier s-a produs pe DN1B, pe raza orașului Mizil, în zona fostei primării, pe sensul de mers Ploiești-Buzău. Din primele verificări ale Politiei Prahova, se pare că un autoturism nu ar fi păstrat distanța regulamentară față de auto care circula în fața sa, intrând în coliziune față-spate cu acesta. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat în microbuzul care circula, de asemenea, în fața sa (microbuz care efectua transport public de persoane pe ruta Ploiești-Mizil).
Potrivit Ambulantei Prahova, in accident fost implicate 13 persoane dintre care o femeie 57 ani traumatism toraco-abdominal transportata la Spitalul Judetean Ploiesti, o femeie 66 ani traumatism cranian minor fara pierderea stării de constienta care a refuzat transportul la spital, o femeie 69 ani traumatism cranio facial, traumatism piramida nazala care deasemenea refuza transportul la spital.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
SI....ce sa intimplat timp de doi ani ?
BUNA ZIUA EU AM DEPUS LA COSULATULROMANIEI DIN LISABONA CERTIFICATUL DE NASTERE VECHI,PT.A OBTINE ALTUL NOU,DAR A TRECUT AUN AN DE ZILE SI INCA CERTIFICATUL NOU NU A FOST ELIBERAT DI JUDETUL PLOIESTI -PRAHOVA UNDE MAM NASCUT.DE LA AMBASADA ROMANIEI MIA SA SPUS CA NU ASOSIT NIMIC.VA ROG FRUMOS SA-MI SPUNETI CE AM DE FACUT SI DE CE CERTIFICATUL MEU DE NASTERE NU A FOST TRIMIS MULTUMESC.
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
Curs valutar
EUR Euro 4.7274 0.0058
USD Dolarul SUA 4.2656 0.0418
GBP Lira sterlina 5.1830 0.0797
CHF Francul elvetian 4.3506 0.0151
XAU Gramul de aur 207.0308 3.2134