Accident cu un microbuz si doua masini implicate, la Mizil

14 Aug 2019 13:00
Accident cu un microbuz si doua masini implicate, la Mizil
Accidentul rutier s-a produs pe DN1B, pe raza orașului Mizil, în zona fostei primării, pe sensul de mers Ploiești-Buzău. Din primele verificări ale Politiei Prahova, se pare că un autoturism nu ar fi păstrat distanța regulamentară față de auto care circula în fața sa, intrând în coliziune față-spate cu acesta. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat în microbuzul care circula, de asemenea, în fața sa (microbuz care efectua transport public de persoane pe ruta Ploiești-Mizil).
Potrivit Ambulantei Prahova, in accident fost implicate 13 persoane dintre care o femeie 57 ani traumatism toraco-abdominal transportata la Spitalul Judetean Ploiesti, o femeie 66 ani traumatism cranian minor fara pierderea stării de constienta care a refuzat transportul la spital, o femeie 69 ani traumatism cranio facial, traumatism piramida nazala care deasemenea refuza transportul la spital.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Buna ziua as dori un tort cu cifra 30. Imi puteti spune un pret? Multumesc
Buna seara! Este suficienta doar completarea formularului de la scoala sau se mai face inca o inscriere?Deja am completat unul!Seara minunata!
Mulțumim mult pentru susținere!
O initiativa f buna si utila. Am accesat si pagina de facebook Semn de Exclamare. Foarte binevenita!
In cele din urma concertul a avut doi dirijori.Unul cu numele pe afis, altul in fapt.Unul s-a imbolnavit subit( pentru a cata oara?) sub greutatea partiturilor, altul a salvat spectacolul. Unul ramane cu o colectie de afise, altul in inima instrumentistilor si a publicului.
Curs valutar
EUR Euro 4.7759 0.0030
USD Dolarul SUA 4.3145 -0.0014
GBP Lira sterlina 5.5810 -0.0128
CHF Francul elvetian 4.3522 -0.0064
XAU Gramul de aur 203.3031 0.9771