Accident cu un microbuz si doua masini implicate, la Mizil

14 Aug 2019 13:00
Accident cu un microbuz si doua masini implicate, la Mizil
Accidentul rutier s-a produs pe DN1B, pe raza orașului Mizil, în zona fostei primării, pe sensul de mers Ploiești-Buzău. Din primele verificări ale Politiei Prahova, se pare că un autoturism nu ar fi păstrat distanța regulamentară față de auto care circula în fața sa, intrând în coliziune față-spate cu acesta. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat în microbuzul care circula, de asemenea, în fața sa (microbuz care efectua transport public de persoane pe ruta Ploiești-Mizil).
Potrivit Ambulantei Prahova, in accident fost implicate 13 persoane dintre care o femeie 57 ani traumatism toraco-abdominal transportata la Spitalul Judetean Ploiesti, o femeie 66 ani traumatism cranian minor fara pierderea stării de constienta care a refuzat transportul la spital, o femeie 69 ani traumatism cranio facial, traumatism piramida nazala care deasemenea refuza transportul la spital.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677