Accident cumplit în Băicoi. O copilă de 8 ani a murit

28 Jan 2020 09:01
Accident cumplit în Băicoi. O copilă de 8 ani a murit
Accident grav, aseară în Băicoi. Coliziunea s-a produs în intersecția str.Republicii cu str. 9 Mai, fiind implicate două mașini. Primele cercetări ale polițiștilor conduc la ipoteza că principala cauză este neacordarea prioritate. Cert este că în urma impactului o fetiță de 8 ani a fost proiectată în afara autoturismului, fiind rănită grav. Inițial s-a precizat că a fost proiectată prin parbriz. Aceasta a fost proiectată în exteriorul habitaclului, pe ușa care s-a deschis în urma impactului. Se pare că nu avea scaun auto pentru copii si nici centura pusă. A fost băgată în sala de operații imediat ce a ajuns la spital dar în această dimineață a murit. Potrivit ISU Prahova, aceasta a suferit un traumatism cranio cerebral grav.
Politia Prahova a anuntat ca a fost deschis un dosar penal.
"Din verificări, se pare că, un conducător auto care se deplasa la volanul unui autoturism pe str. 9 Mai, din direcția DN1 spre Băicoi, la intersecția cu strada Republicii, nu ar fi respectat semnificația indicatorului Oprire și ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, lovind ulterior un stâlp metalic. În urma impactului, o minoră de 8 ani, pasageră în primul autoturism, a fost proiectată din habitaclul mașinii, pe trotuar. Aceasta a fost transportată la spital, rănită grav, unde, din nefericire, a decedat. În cauză se efectueză cercetări pentru ucidere din culpă", au transmis reprezentantii IJP Prahova.
foto ilustrativ

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677